SPY mouse – Endnu et fantastisk spil fra EA Games!

by admin 0

Hvis du er til iPhone spil som “Angry Birds”, “Cut the Rope” og “Cover Orange”, så vil du med garanti elske “SPY mouse”! Spillet fænger med det samme, og utroligt sødt og godt lavet.

SPY mouse handler om en lille mus der elsker ost og en kat der meget gerne vil have fat i den hver gang den kommer til syne. Det kunne næsten minde om Tom & Jerry i bedste stil. Musen vandrer fra hus til hus, for at finde oste og gemme dem i dens musehul. Men pas på for katten ligger på lur, og det er når den går sin runde i huset at musen skal skynde sig at snuppe osten og få den ind i musehullet uden at katten når at fange den.

Du styrer med din finger ved at tegne den eller de retninger musen skal løbe. Det er muligt at tegne en vej hele vejen hen til osten, men nogle gange er man nød til at stoppe op, og vente til katten er ude af syne. Når det begynder at blive svært, så er der 2 katte i huset m.m, og her skal man tænke kreativt! Du skal snige dig, løbe rundt og spise din vej gennem mere end 70 opfindsomme og udfordrende niveauer! Hele 6 unikke verdener fulde af eventyr, hver med deres egen diabolske kat(te) at overliste.

Spillet byder på masser af underholdning og mange baner der skal gennemføres. Det er en af de spil der er lige at gå til, og jeg er ret sikker på at alle de spiller på iPhone vil syntes om dette fantastiske spil. Udvikleren af spillet EA Games er ikke hvem som helst, og står bl.a bag mega succeser som Flight Control og Real Racing. Jeg vil bestemt anbefale dig af “ofre” de 6 kroner spillet koster, og se hvor smart en “mus” du er!

 

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/spy-mouse/id445992465?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>