Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
SpellRush - gæt en masse ord på dansk...på tid! - iPhonecafe

SpellRush – gæt en masse ord på dansk…på tid!

by admin 0

SpellRush er et fantastisk ordspil, hvor man som du sikkert allerede har regnet ud, skal gættet så mange ord som muligt på tid. Man kan markere ord på alle led og kanter, blot de hænger sammen, og så er SpellRush på dansk!

Grafikken er rigtig behagelig at se på, og i det eneste man kan blive irriteret over, er reklamerne der dukker op i den gratis version. Det koster 19 kroner at få dem fjernet, men så får man også nogle tilføjelser som “Shake to Shuffle” funktion, og mere detaljerede statistikker.

Du kan dyste mod dine venner i en “bedst-ud-af-5-spil“, og dermed se hvem der er bedst til at gætte, og spotte en masse ord på tid. Den første spiller som vinder tre runder, er vinderen. Jo længere ord du skriver, jo flere point får du. Find den rette kombination mellem at finde mange korte ord, og færre længere ord.

Få endnu flere point med stjerner, hver gang du opretter et ord med en værdi på over 10 point, så får du en stjerne. Når du har samlet tre stjerner, så forvandles de til en “ord multiplikator” på brættet. Opret et ord med en multiplikator, og få 3 gange så mange point!

Den indbyggede ord er på følgende sprog: Engelsk, Spansk, Portugisisk, Fransk, Tysk, Italiensk, Hollandsk, Svensk, Norsk, Dansk og Finsk.

SpellRush er som sagt gratis, og kan købes i en premium version til 19 kroner. Men prøv alligevel spillet gratis i første omgang!

SpellRush - Tappily AB

 

Screenshot

 

SpellRush-1

 

SpellRush-2 

 SpellRush-3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>