Speedway GP 2011 – Ingen bremser, gear og frygt!

by admin 1

Dette Speedway spil er det første af slagsen til iPhone iOS, og det er det officielle Speedway GP 2011 spil. Spillet giver både action og spænding når man drøner rundt på banen med gashåndtaget i bund, og uden bremser!

Inden du går i gang med spillet, så vil jeg foreslå dig at benytte “Tilt” fremfor “Touch” styring på skærmen. Med Tilt tipper du ganske enkelt iPhone til den side du vil hælde/dreje, og det gør spillet “væsentlig lettere”!

Spillet går som bekendt ud på at kører rundt og rundt på en grusbane, hvor kampen mod de andre 3 kører ofte vindes i svingene. Her er det vigtigt at komme rigtig ned med motorcyklen for at komme hurtigt rundt i svinget. Spillet starter med at man holder ved startlinien, og her skal man være klar til at trykke på iPhone skærmen når snoren gå op for GO! Derefter er det bare med at holde tungen lige i munden, og Tilt iPhone optimalt for at vinde…og det er ikke let!

Der kan køres race på 11 forskellige “real-life” stadioner rundt omkring i verdenen, og der kan dystes mod 15 speedway “rigtige” Speedway-stjerner. Spillet byder desværre ikke på en multiplayer funktion, hvilket jeg virkelig håber at udvikleren har på tegnebrættet i en kommende opgradering. Ellers er spillet lige at gå til, og du finder en “Lite” udgave i App Store som lige kan testes, inden du køber den fulde version.


Features:

  • 11 realistiske stadioner at køre rundt på.
  • 15 real-life speedwaykører at spille imod.
  • Inkluderer fuld sæson resultater og statistik.
  • Omfattende katalog over resultater gennem Game Center.
  • Detaljerede, naturtro high-speed 3D-grafik.
  • Let og krævende sværhedsgrader.
  • Lite-version også tilgængelig.


 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/speedway-gp-2011/id454973469?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>