Special Enquiry Detail – Løs en mordgåde!

by admin 0

Mon der gemmer sig en kriminaldetektiv i dig? Det har du muligheden for at finde ud af i det flotte og velproduceret spil “Special-Enquiry-Detail”!

Du skal undersøge et mord og bringe morderen for retten! Detektiverne Turino og Lamonte er blevet tildelt en ny undersøgende enhed: Special-Enquiry-Detail. Deres første sag er en død datter af 2 fundraisers. Så listen over mistænkte vokser.

Med pres fra politimesteren og borgmesteren for at løse sagen hurtigt, skal de 2 detektiver afdække alle de spor der fører til morderen. Du skal hjælpe med retsvidenskab, undersøge sporene og de mistænkte for at finde morderen, og afsløre hemmeligheder og bedrag blandt de involverede!

Spillet defineres som et “Hidden Object Games” hvor du skal lede efter spor, ved at indsamle genstande. Umiddelbart kunne det lyde som et let sag, men det er det ikke! Genstandene gemmer sig de steder man sidder og kigger på længe…uden af kunne spotte dem. I spillet går man dog ikke helt i stå hvis man ikke lige kan finde nogle genstande, for der er også mulighed for hjælp…men den bruger en rigtig kriminaldetektiv jo ikke!

Der er 12 spændende kapitler og 30 realistiske steder som du kan gennemfører, og 25 spændende minispil. Der er også Game Center support, så du kan konkurrerer mod din venner i point og mordgåder!

Spillet virker overskueligt, og der er mange timers spil i det, men selvom det er gratis som udgangspunkt, så koster det kr. 30,00 for at få den fulde version…hvilket egentlig er ok.

YouTube videoen her viser spillet, også selvom den er minded til en desktop version!

 


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/special-enquiry-detail-the/id444932424?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>