Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Sooner: to-do liste og ugentlig planlægning - iPhonecafe

Sooner: to-do liste og ugentlig planlægning

by admin 0

(Anmeldelse skrevet af freelance forfatter på iPhoneCafe.dk, Alex Willum)

Sooner er en applikation for alle os der ikke er god til at huske i hverdagen. På en ny, let og meget overskuelig måde har de lavet en applikation, der er hurtig at sætte sig ind i, og hurtig at bruge i hverdagen. Jeg tror at det tog mig max. 5 min at flytte alt det jeg skulle huske over fra papir og til applikationen. Det ta’r med andre ord ikke en mange minutter at lære den af kende.

Når du åbner Sooner så bliver du mødt af et stort hjul, og det er her man kan lægge det du skal huske ind i grupper, som f.eks. Arbejde, Skole, Julegaver, Nytår osv. Det gøres let ved at trykke på “plusset” i midten og trække det ud, så åbner man en ny gruppe, som kan få forskellige farver så de er lettere at finde. Du kan så dreje hjulet rundt efter det du skal huske.

 

 

Oppe i højre hjørne er et ur, og hvis du klikker på det så kommer der timer frem på den dag man er på, og her kan der så flyttes rundt og lægges ting ind på de tidspunkter hvor der er en deadline.

Der er dog nogle ting jeg mangler! For det første er Sooner ikke optimeret til en iPhone 5 skærm. Men udvikleren har fortalt, at der kommer understøttelse af iPhone 5 skærm til januar via en opdatering. Det samme gør dansk, så Sooner bliver endnu nemmere at bruge for alle.

 

 

Så mangler jeg en generel hjælpfunktion. Når man starter med at bruge Sooner første gang, så kommer der et skærmbillede frem med guider til at benytte applikationen, men efter man lukker disse guider, så er der ingen måder at fremkalde dem igen. Der så jeg gerne at man kunne hente dem frem, hvis man kom i tvivl over en eller flere funktioner.

Jeg vil også ønske at man kunne ændre størrelsen på de forskellige grupperinger, så hvis en gruppe har højere prioritet end de andre, så variere størrelsen af “ostene” derefter.

Som konklusion syntes jeg faktisk at det er en rigtig god applikation, og kunne godt se mig selv bruge den i hverdagen. Sooner er let at benytte når man lære den at kende, og så har udvikleren lavet et godt design og den sjove ide med hjulet!

Sooner: to do list & weekly planner - SMS Services O.o.o.

 

Screenshot

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>