Søkort til iPhone gør sejladsen nemmere og mere overskuelig

by Casper Christiansen 0

Det behøver ikke at være besværligt at navigere. Med en app til iPhone, Navionics, kan du få hjælp af din telefon til at navigere rundt. Det er en god mulighed for dig for at slippe for at skulle finde søkortene frem, hver gang du skal finde ud af, hvor du er henne. Du kan altså bare kigge på telefonen.

 

Du kan downloade Navionics via App Store eller Google Play og prøve den gratis i to uger. Det giver dig god tid til at finde ud af, om det er noget for dig. Når dine to gratis uger er gået, kan du købe appen for et år af gangen, så du altid har den liggende på din telefon.

 

Appen har en række specialfunktioner, der kan hjælpe dig med at komme rundt. Det er både herhjemme og i udlandet. Du kan for eksempel få et overblik over, hvordan en lang række forskellige havne ser ud. Det er med til at gøre, at du kan danne dig et overblik over havnen, inden du når frem. Det er rart, hvis det er en ny havn.

App fortæller dig om vind og vejr

Med Navionics kan du også få et godt overblik over vind og vejr. Det er for eksempel i forhold til, hvor høje bølgerne er, hvorfra vinden kommer og lignende ting, der kan være enormt rare for dig som sejler at vide. Det er med til at gøre din sejlads meget nemmere og mere overskuelig.

 

Når du er ude på havet, er det selvfølgelig ikke altid, at du har internet eller mobildækning. Der er dog stadig en række af Navionics funktioner, der stadig virker i det tilfælde. Det er for eksempel alle de kort, som du hidtil har downloadet, og din GPS position, hvis din telefon har en individuel GPS receiver.

 

Hvis du gerne vil kunne bruge Navionics fuldt ud, er det dog en god ide, at du sørger for at have et godt mobilabonnement, så du både har internet og mobildækning. Når du sejler i Danmark, er du som regel så tæt på kysten, at du sagtens kan have et godt mobilsignal og internet, hvis du har den rette udbyder. Det vil give dig adgang til alle Navionics funktioner og kan også være rart, hvis du har brug for at kontakte andre inde på land.

Find nemt de gode steder at fiske

Hvis du godt kan lide at fiske, vil Navionics helt sikkert også være noget for dig. Der kan du nemlig også finde frem til de gode steder at fiske, der er i det område, hvor du er. Det er en god mulighed for dig for nemt at komme tæt på fiskene.

 

Når du har Navionics, bliver søkortene hele tiden opdateret, så du er sikker på, at de er rigtige. Det er en af de store ulemper ved kort af papir. Hvis der er noget, der ændrer sig, tager det tid, før du ved det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>