Smukfest 2012 – så er der igen festival i Skanderborg!

by admin 0

Så er der igen festival i Skanderborg fra den 8. til den 12 august. Festivalen hedder “Smukfest 2012“, og består af en masse spændende musikalske navne som Bryan Adams, David Guetta, Hej Matematik, Danser Med Drenge, The Lift, Mek Pek & søn og mange flere.

Hvis du står og skal deltage i denne fantastiske festival, så hent denne iPhone applikation og følg med i det store program! Applikationen “Smukfest 2012” fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide om Danmarks Smukkeste Festival, og lidt til! Du får årets program i oversigtsform med spilledage, tider og scener, og med beskrivelser af alle de mange optrædende.

 

Du får også et fantastisk kort der giver et godt overblik over din og dine venners placering, teltlejr eller mødested, og det er her du finder beskrivelse af scener, barer og boder og alle de nye underholdningstiltag som skoven er sprængfyldt af i år.

Yderligt kan der leges med interaktive tiltag som Vestas store vindmølle, billeder til upload og Flaskehals-spillet, der kan udløse præmier i Drinksrobotten. Applikationen har selvfølgelig også al nødvendig praktisk information, og du får løbende de seneste nyheder om Smukfest.

 

 

Billetter kan købes til Danmarks Smukkeste Festival 2012, der afholdes den 8. til 12. august, med campingstart på Kærligheden allerede fra søndag d. 5. august. Partout-billetter til Danmarks Smukkeste Festival 2012 sælges online via Billetlugen.dk, både som alm. billetsalg men også som rate-betaling og ellers i alle Fona butikker, i Mamelukken (Adelgade i Skanderborg) og på Festivalkontoret.

Endags-billetter sælges online via Billetlugen.dk, Fona butikker, i Mamelukken (Adelgade i Skanderborg) og på Festivalkontoret fra mandag d. 6. februar kl. 10,00.

 

Smukfest 2012 - Smukfest

 

Funktioner

  • Årets program i oversigtsform, med spilledage, tider og scener
  • Markér udvalgte kunstnere som favoritter, med alarm inden de går på scenen
  • Få løbende de seneste nyheder fra Smukfest
  • Den helt nye feature ”BarSpilBar”
  • Flaskehalsspillet, hvor du testes på din viden om Smukfest
  • Kort over festivalpladsen, scener, barer, boder og teltplads
  • Deltag i en festlig Smukfest chat
  • Oversigt over alle de finurlige og nye tiltag på pladsen

 

Screenshot

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>