Smider masser af falske iPhone’s ud fra 18. sal!

by admin 0

Det er vist ingen hemmelighed, at man i Kina producerer mange forskellige slags kopivarer…herunder iPhone-kopier! Men hvad gør man som en falsk producent når det lokale politi lige pludselig banker på døren!? Man smider da alle iPhone’s ud fra 18. sal for at gemme bevismaterialet!!

Da politiet som sagt ankom til Shenzhen “butikken”, så fik de 4 kinesiske “iPhone” forhandlere travlt med at slippe af med bevismaterialet og kastet dem derfor ud af vinduet i en fart, så de landende på gaden med et brag. Nogle af disse fake iPhone’s havde endda et “iPhone 5” mærke bagpå.

Selv om ingen kom til skade nede på gaden, så gik det alligevel ud over flere biler og et hegn som blev smadret af den store mængde af falske iPhone’s der kom drønende ned fra 18. etage.

Inden politiet fik tilbageholdt mændene, så havde de formået at smide intet mindre end 656 falske iPhone og 140 andre falske enheder ud af vinduet. Mændene er nu varetægtsfængslet.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>