Slut med mobilsvarer og velkommen til Voicemail…

by admin 3

…snart! Det danske teleselskab 3 lægger ud som den første der kommer til at tilbyde Voicemail på en iPhone, som man allerede kender det i mange andre lande. Med en voicemail behøver man ikke længere at ringe op til mobilsvareren på iPhone, men i stedet aflyttes beskederne direkte på iPhone…smart!

Det gammeldags system hvor man først ringer op til mobilsvareren, og er nødsaget til at lytte til en besked af gangen, og taste forskellige valg, er ved at være slut. Med Voicemail kan man se en liste over alle de voice-beskeder der er tilgængelig, og man kan derved hurtigt vælge hvilke beskeder man ønsker at lytte til, og efterfølgende slette eller gemme dem.

Det komiske er, at Apple allerede begyndte at tilbyde Voicemail med deres første iPhone model, men de danske teleselskaber har ikke benyttet sig af denne smarte mulighed – hvilket jeg desværre ikke kan give en logisk forklaring på.

Spørgsmålet er hvor hurtigt de andre teleselskaber kommer på banen med deres Voicemail, for ingen tvivl om at “3” ikke får lov at være de eneste der tilbyder denne smarte service til deres kunder!

 

iPhone-voicemail-190413

 

 

Comments (3)

  1. Det er jo håbløst til grin, vi ikke har fået det før. Det er en technologi som er ret gammel efterhånden.

  2. Netop, bla. derfor jeg har deaktiveret min telefonsvare.
    Håber de andre teleselskaber kommer med på vognen.

  3. Endvidere fylder dine beskeder nu på din iCloud-konto og ikke lokalt hos dit selskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>