Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Slide Circus - skab puslespil ud af dine fotos - iPhonecafe

Slide Circus – skab puslespil ud af dine fotos

by admin 0

Slide Circus er en gratis applikation der både gør det sjovt at spille, men samtidig sætter de små hjerneceller på prøve! Du kender sikkert allerede denne type puslespil, hvor man skal slide en nogle små bokse på plads, så de til sidst danner et billede. Det lyder jo ganske let, – hvilket det slet ikke er!

Det der gør Slide Circus “unik”, er muligheden for at bruge egne fotos til at skabe nogle spændende, flotte eller underlige puslespil. Man kan så efterfølgende selv løse dem, eller udfordre vennerne til at gøre det. Slide Circus kommer med 90 puslespil så der er lidt at starte på, men ellers er muligheder jo uendelig hvis man benytter egne fotos!

Ideen med spillet er også at bruge så lidt flytninger med puslebrikkerne som muligt, og man kan endda vælge flytte en brik udover siden af brættet, så den dukker op på den anden side af skærmen.

Der er indbygget nogle farvefiltre i applikationen, så disse kan tilføjes på egne fotos hvis det ønskes. Slide Circus er som sagt gratis, og du kan hente det i App Store via følgende link:

Slide Circus - FDG Entertainment

 

Screenshot

 

Slide-Circus-1

 

Slide-Circus-2

 

Slide-Circus-3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>