Slet musiknumre direkte på iPhone med iOS 5!

by admin 1

De fleste iPhone brugere har formentlig flere musiknumre på deres enheder end billeder og videoer. Det kan derfor også blive nødvendig at kunne slette de numre man ikke ønsker at lytte til. Jovist, kan dette håndteres på computeren via iTunes, men nu har Apple netop lanceret iCloud med alt det der trådløse…så hvorfor ikke give iPhone brugeren mulighed for at håndtere musiknumre!?

Som sidespring vil jeg lige nævne, at jeg også håber denne funktion bliver muligt på billeder, så man kan sidde og slette billeder individuelt direkte på iPhone!

Nå tilbage til musikken! Med iOS 5.0 kan man altså slide fingeren ud mod højre på et musiknummer, og derefter fremkommer den velkendte røde “Slet” knap. Når man “sletter” et nummer på iPhone, så sletter man det ikke fysisk på computeren, men blot på iPhone og i iTunes biblioteket.Comments (1)

  1. ios 5 bliver godt

    Har af og til ønsket at kunne slette et nr

    http://wtc3d.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>