Sky Combat – Flot shooter spil fyldt med action!

by admin 0

Sky Combat er et smukt udformet lodret shooter spil, med fremragende vand- og eksplosion effekter der gør dette spil en sand visuel bedøvelse. Kæmp dig vej gennem niveauer, stå overfor 30 forskellige fjender og otte udfordrende bosser ved hjælp af tre forskellige våben: en AH-64 Apache helikopter, en hurtig båd og en pansret Humvee. Opgradere dine missiler og bomber og gør brug af særlige power-ups – resultatet er et alvorligt actionfyldt gameplay!

De forskellige etaper i Sky Combat er enorme, og der er 8 udfordrende og kraftfulde bosses til at ødelægge, så du kommer ikke til at mangle af underholdning! 3 sværhedsgrader gør at man kan spille igen med en ny udfordring. Dodge missiler, regn af kugler, kampvogne og tårne på din mission er alt sammen med til at fuldende dette hårde og tidskrævende spil!

Utrolige effekter og super detaljeret landskaber og køretøjer sikre, at dette er et af de mest imponerende spil i App Store. Sky Combat har vand effekter, der aldrig har været set i en 2D shooter før og eksplosioner, der vil blæse dig væk! Du skal styre dit fartøj over dybe kløfter og høje bjerge, over ujævnt kampterræn og ned gennem bugtende kanaler for at ødelægge alt på din vej.

Brug den intuitive kontrol til at undvige brand og mod dine fjender. Brug Touch, relativ Touch, Tilt, og Virtual joysticket for at manøvrere rundt på skærmen. Uanset hvilken kontrol du foretrækker, er der en kontrol ordning der passer til din spillestil.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/sky-combat/id413487500?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>