Skru ned for lysstyrken og spar batteri!

by admin 10

Jeg ser gentagende gange på andres iPhone eller iPad, at Lysstyrken er skruet alt for højt op (70-80%). Det ser måske godt ud på skærmen om dagen, når man er omgivet af naturligt lys eller lamper, men det dræner meget på batteriet!

En iPhone eller iPad der har en Retina skærm, sluger en masse batteri for at få alt det lys igennem skærmen. Efterhånden som man skruer op for lysstyrken, så tilvendes øjnene til det stærke lys, og man ender måske med at skrue “helt op”. Men har man behov for at skrue lysstyrken så højt op? Nej

lysstyrke-170314

Du kan prøve at indstille lysstyrken til ca. 40-50% på slideren, hvilket i mine test stadig giver et godt lys på skærmen om dagen og aften. En anden ting du også skal være opmærksom på, er hvis din enhed er indstillet til “Automatisk lysstyrke”. Det dræner batteriet rigtig meget at skærmen skal justerer lysstyrken konstant!

Prøv disse indstillinger, og se hvor meget mere dit batteri holder på et døgn!

Comments (10)

 1. Min lysstyrke står til cirka 80% styrke konstant, samt automatisk regulering af lys.
  Jeg kan let holde strøm i 2-4 dage afhængig af forbruget på telefonen..

  Så, helt så meget strøm dræner det da vist heller ikke.. Man har jo ikke skærmen tændt konstant. Det er vel kun hvis man sidder og spiller spil på sin telefon hele dagen at man virkelig kan mærke forskel.

 2. 4 dage er ret flot! 🙂

 3. Hahahaah min Telefon kan kun holde en halv dag

 4. Er i gang med dagens anden opladning (20% lysstyrke, auto til)

 5. Kalder BS. Så har du fanme ikke en iPhone du bruger. Jeg har konsekvent min på 30-40% og min tlf holder sgu ikke en dag. Og ja jeg har styr på baggrunds tjenester der suger strøm.

 6. AndersWJ:

  Hvis den kan holde i 2-4 dage, så bruger du simpelthen ikke din iPhone.
  Jeg bruger min telefon sådan lidt i mellem og den holder MAX og jeg gentager mig selv MAX i et døgn… det faktisk 12-16 timer ca. 🙂

 7. Med auto, bruger man jo så en masse energi på at måle lys forholdene hele tiden 😉 så der for en go grund til at deaktivere det 🙂 .

 8. Min holder en del bedere med lavere lysstyrke og auto lysstyrke fra.. Har intet problem med at ha strøm til en hel dag overhovedet

 9. Jeg havde før min på 0,5 cm fra mindst lystyrke (helt til venstre, måske 10-20%) men nu bruger jeg 50% (midten) måske skulle jeg tilbage til 5-10%

  Men har læst mig frem til at det ikke nytter om det er 10% eller 50% :s

 10. Jeg bruger ikke min telefon konstant nej. Jeg ringer minimum 1 gang dagligt, og sender SMS’er/iMessage en hele del mere..

  Men jeg er også flink til at trykke på power knappen for straks at slukke displayet når jeg er færdig med at bruge den, i stedet for at lade den gå i timeout hvor den selv slukker skærmen.

  Jo min rekord er 4 dage hvor flg. indstillinger var aktive:
  Bluetooth
  Wifi
  3g/LTE
  Lokations tjenester osv..
  Lys på 80% og auto.
  Har typisk ikke slået noget som helst fra…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>