Skal iPhone 4S brugere opgradere til iPhone 5?

by admin 5

Det spørgsmål har jeg fået stillet en del gange efter at Apple præsenterede iPhone 5 i onsdags den 12. september. Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål, for iPhone 4S er fra sidste år og derfor ikke just gammel teknologi. Men spørgsmålet kommer højst sandsynlig heller ikke fra iPhone fans.

Nu koster en iPhone immervæk en slat penge, og det er ikke alle der har råd til at udskifte deres iPhone hver gang Apple lancere en ny. De fleste ved godt at teknologi bliver hurtig forældet, og personligt kan jeg godt mærke at det er tid til at udskifte min iPhone 4 med en iPhone 5. Jeg har endnu ikke testet iPhone 5, men er ret sikker på at oplevelsen og hastigheden har en stor mærkbar forskel!

 

 

Men hvad med dem der har en iPhone 4S? Ganske vist er iPhone 5 dobbelt som hurtig på nogle områder og den har 1 GB RAM, men som tidligere nævnt så skal man lige tænke på behovet. Skal der spilles store og krævende spil, og ser man en del videoer på iPhone? Hvis ikke man kan svare ja til disse 2 spørgsmål, så skal man muligvis lige sove på det inden man bestiller en iPhone 5.

Husk på at iPhone 4S stadig er en ret hurtig iPhone med næsten samme kamera som iPhone 5, og det er primært hastigheden og RAM der adskiller de 2 modeller. Selvfølgelig er der også faktorer der spiller ind som Nano SIM-kort, LTE netværk, større skærm, og en tyndere iPhone 5. Men tænk igen på dit behov inden du bestemmer dig.

 

Comments (5)

  1. NEJ, dem med Iphone 4s skal ikke skifte, for så er der flere til os med en Iphone 4 🙂

  2. Jeg skifter min 4S til en 5er.
    Så der kommer snart en 4’S til salg

  3. Jeg har 4s.. Har kun haft “S” modeler
    Så venter på 5’s.. 🙂

  4. Niks. Skifter ikke min 4s. iPhone 5 er bare ikke ‘revolutionerende’ nok til at skulle betale en mindre formue. Desuden er det en joke, at skulle betale for 4G, når skidtet, indtil videre, ikke virker i DK. Venter lige et års tid mere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>