Skal du have (den nye) iPhone 5?

by admin 27

Den nye…jeg mener iPhone 5 har på mange måder et ret fedt design, en væsentlig større skærm som gør spil, internetsider, billedevisning og videoer meget sjovere! Så har dee…nye iPhone 5 også en kraftig A6 processor som arbejder lynhurtig når der navigeres gennem menuer eller der skal behandles billede med effekter og spil der kræver større udregninger, – og hvad med den nye grafikchip som er dobbelt så god som den der sidder i iPhone 4S!

Af andre ting der lokker ved iPhone 5 så kan det nævnes de 3 mikrofoner gør brugeroplevelsen bedre, i hvertilfald under et opkald eller hvis man bruger FaceTime, og så er det lidt smart at kunne optage nogle flotte panorama billeder på ferien eller i hverdagen!

Sidder man udenfor med en del sollys så er det unægtelig også rart at skærmen ikke forsvinder i det stærke lys, men at den nye skærm gør det 44% bedre en på en iPhone 4/4S.

Mens du sidder og klør dig i skægget og tænker om d…iPhone 5 mon er noget for dig, eller om du skal beholde din iPhone 4/4S – så tillæg lige tankerne på det smarte lille “Lightning” dockstik der kan vende begge veje, og lydstikket som nu sidder i bunden.

 

 

Jeg ved der sidder mange med en skuffende følelse – men hvorfor? Havde man regnet med at Apple vil fremvise en iPhone 5 i nyt design, med 128 GB hukommelse, 12 megapixel kamera, 4,8 tommer skærm og et iOS 6 system der vil gøre jailbreak (herunder Dev Team) til skamme?

Apple er og forbliver et konservativt firma, og det ved de kunder der har købt deres produkter gennem mange år. Derfor ønsker Apple ikke at skifte “ham”. Man kunne foranledes til at sige Apple lever efter princippet “If it ain’t brokedon’t fix it!“.

Apple ønsker at præsentere kunderne for et stabilt produkt der er brugervenlig, stilrent, og let tilgængelig for alle. Hvis de havde valgte at udvikle en iPhone i et fancy design med masser af indstillinger/muligheder, så vil de med garanti tabe masser af “normale” kunder.

Tilbage til spørgsmålet: Skal du have iPhone 5 og hvorfor? (Hvis ikke, hvorfor ikke?)

 

 

 

 

Comments (27)

 1. Skal helt klart ha den, ved dog ikke om den skal være sort eller hvid.. Er lidt bekymret for at det meget tydligt at se ridsser på sorte lag på alu bagsiden, sølv risser på sort bagrund.. Ik så fedt.. 🙁 Så det bliver nok i hvid for midt vedkommende. Men den sorte ser så fed ud!

 2. Skal helt bestemt have den nye iPhone. Så lige så snart den kan bestilles på dansk Apple store gør jeg det…

  Tja hvorfor skal jeg have den. Sådan er det nok bare har jeg gjort siden den første iPhone. Og så gør det bestemt ikke noget den er med 4″ skærm. Men syntes heller ikke den skal være større. Syntes htc osv deres skærme er sgu alt for store. Så kunne man lige så godt have ens iPad i lommen. Så 4″ er helt ok efter min mening

 3. Jeg sidder med en blandet smag i munden pt.. Jeg har osse haft iPhone siden 2007 og har anbefalet iPhone til snart alle eg kender..
  Den er så let og bruge osv osv..
  Jeg ved faktisk ikke hvad jeg forventede af iPhone 5 og så kan man sige at det er lidt træls med alle de mockups osv osv der ar været på nettet.. Man har jo fået nogle fuldstændige sindssyge forventninger – og det er jo klart Apple ikke kan leve op til det hele..
  Det skal jo nok ende med at man køber iPhone 5 i sort udgave alligevel… Skal lige prøve den først og sammenligne med Samsung S3… Den syntes jeg nemlig er en kæmpe klods.. Dog med sindssyge mange spændende ting!!
  Men man er vel Apple fan 😉

 4. Jeg skal også have den! Dog venter jeg lidt, så kan de få rettet alle deres fejl der stort set er hver gang! Men ja skal absolute have den!!

 5. Jeg kryber nok til korset også og køber en Iphone 5.
  Var og er fortsat! dog MEGET skuffet da jeg så at Apple´s store design team – storset kun magtede at lave iph 4 lidt længere og så sætte noget alu bagpå.

  Imidlertid er opgaven for mig ved at skifte til Samsung Galaxy S3 så stor at jeg (men under protest!!) accepterer og giver Apple chancen én gang mere. Og håber så at de om 2 år er klar med et produkt hvor man siger wauv!! – PS Inden der starter det helt store medie cirkus om hvad der sker næste år – så vil jeg godt vædde en ramme Paderborner (billig tysk øl) på at der kommer en Iphone 5S før der kommer en Iphone 6 – og den bliver designmæssigt som Iphone 5 – bare så vi har det på plads. *SMIL* – Nå lad os så få lov til at bestille!! Tak.

 6. Jeg er usikker…er egentlig godt tilfreds med min 4…spiller aldrig spil og ser absolut ikke film på min iPhone det bruger jeg min iPad til, så jeg vil lige se tiden an men er da frister må jeg indrømme.

 7. Jeg skal have den, jeg smutter til Tyskland den. 20 og er klar kl. 8 dagen efter i kø

 8. Hvis min manglende lyst til at bruge min iPhone til spil mm. lyder unaturlig så er det fordi jeg er en person i en moden alder (65 år)

 9. Jeg skal helt sikkert have den. Jeg har en Iphone 4 32gb. Sprang 4S over og hopper nu på Iphone 5. Gider ikke vente til en nyere bliver udgivet. Dog gad jeg godt vide hvis det nye LTE bliver hurtigere på Iphone 5 da jeg er Telia kunde kan så den nye iPad modtage det hurtigere signal så den også kan dele det hurtigere netværk? Nogle derude der kan svare på det??

 10. Jeg skal have den, mon ikke man kan købe den online på Apples hjemmeside her den 28.9 ?
  Så bestiller jeg den direkte ved Apple, uden kontrakt

 11. skal også ha den 🙂

 12. Helt klart! Glæder mig til lidt større skærm:-) men så skal de ikke gøre den større. Er det ikke snart den 28:-)

 13. Skal klart ha’ den i sort 🙂 og er skrevet op hos Telia, hvor jeg er kunde. Fruen overtager min 4s, da hun har en skod mobil pt. Så hun er klart glad 🙂 og når en kvinde er glad, så er der noget i luften 😉

 14. Yep! Nu ryger min trofaste 3GS’er i skuffen 🙂

 15. Hvor henter du den henne? 🙂
  Har nemlig også lyst til at hente en dernede 🙂
  kan bare ikke vente på at den kommer 🙂

 16. Skal lige se de danske priser, ser ud til den lige får et skub op ad, og se den i virkeligheden.
  På papiret ser der ikke ud til at være sket så meget jo.

 17. Kunne egentligt godt tænke mig den, men skal lige have solgt min 4S først.

  Og dog den er blevet lidt større og hurtigere, men synes nu 4S’eren er hurtig nok til mit behov, så vakler lidt.

 18. Nej – jeg falder udenfor al begejstringen. Er total iPhone freak – men det her er bare iPhone 4S Plus. Apple begår 2 fejl, IOS6 kan hentes af alle med en 4 eller 4S. Hvorfor har de gjort den og tidligere opgraderinger gratis? De nemmeste penge i verden at tjene at lade den koste f.eks. bare 20 dollars? Alle ville sgu da købe en opgradering. Den anden fejl er, at de holder fast i et hårdt og kluntet design, som faktisk ikke er særligt behageligt i hånden. Andre sammenlignelige smartphones har bløde runde kanter – som 3´eren havde. Havde virkelig håbet på en afrundet form – nyt visuelt design.Steve Jobs må stå et eller andet sted og skrige. Jonathan Ive – tror du virkelig selv på det, du forsøger at promovere den med? Så herfra – beholder 4S og glæder mig til gratis at smide IOS6 ind på den.

 19. Hej admin kan su ikk lave en guide til det med ssh blobs

 20. Altså Så man kan downgrade til senere ?

 21. Tror det er samme pris som iPhone 4’s. det er det nemlig de andre steder. Jeg bestiller den selv ved Apple store når det er muligt

 22. Jeg tror man skal fokusere på følgende i forhold til iPhone 4S:

  – 2x hurtigere processor
  – 2x hurtigere grafikchip
  – 1 GB RAM
  – 4″ skærm med 6 rækker ikoner (24 i alt pr. skærm)
  – 44% bedre skærm i sollys/udenfor
  – Tyndere og lettere iPhone 5
  – LTE netværk
  – Wi-fi 802.11n 2.4GHz og 5GHz
  – Bedre kamera sensor/opløsning
  – FaceTime HD video (720p)
  – 3 mikrofoner for bedre tale
  – Mindre dock-stik, kan vende begge veje
  – Lydstik i bunden, som kan være en fordel
  – Nye Apple EarPods

 23. Enig 🙂 Jeg skal også have den og går ned og forudbestiller imorgen (da jeg bor i USA :)). Nu er min iphone 4 altså blevet lidt for langsom og kedelig.

 24. Er der nogen som kan fortælle mig om de ved om man kan købe den på appe hjemmeside den 28.9

 25. Appe=Apple

 26. Sidder altså og tænker over om man får så meget mere ud af en 5’er kontra en 4S….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>