Skal du have den nye iPad 3…og iPhone 5?

by admin 14

Selvom iPhoneCafe.dk primært omhandler iPhone, så hænger Apples iPad unægtelig godt sammen en iPhone bruger, for rigtig mange har nemlig begge dele. Er man Apple fan, så har man sikkert en Mac, iPad og en iPhone…og et Apple TV og…ja, “de rige har mange glæder“!

Men Apple er ud over de fantastiske produkter også kendt for de høje priser, og derfor er der sikkert også rigtig mange der prioritere mellem alle de nye modeller og springer nogle generationer over. Skal man vente på iPhone 5 og ikke købe en iPhone 4S nu, skal man købe en iPad 3 og springe over den kommende iPhone 5? Svaret ligger både i økonomien og den sunde fornuft.

Nu kan man ikke sammenligne en iPad med en iPhone, da en iPhone selvfølgelig kan bruges til at ringe fra og til, og størrelsen har også en vigtig faktor. Men en iPad er f.eks væsentlig bedre til Safari, dokumenter, iBooks, film, spil der kræver en del skærmbillede osv. Derfor supplere mange deres iPhone med en iPad, men det kan blive en bekostelig affære at investere i både en iPhone og en iPad hver eneste år, når Apple konstant opgradere hardwaren.

Tilbage til spørgsmålet: skal du både have en iPad 3 og en iPhone 5, hvis det viser sig at Apple har opgraderet hardwaren og designet radikalt?

 

 

 

Comments (14)

 1. Jeg skifter både min ipad 1, og iphone 4 ud så snart der kommer nye modeller

 2. Under alle omstændigheder. Uanset hvor radikalt de opdatere.

 3. Ja det skal jeg 🙂

 4. Jeg bliver nød til at vælge, så det bliver til en
  iPhone / De rige har mange æbler / så jeg har kun et æble 🙂

 5. Jeg køber iphone 5 når den kommer ! 🙂

 6. Nej da…..men det sagde jeg også om ipad 2 og 4s 🙂

 7. Har ingen iPad – så jeg venter med længsel.

 8. Jeg har lige solgt min iPad 2… Så nu kan det kun gå for langsom med at få en iPad 3.. Og selvfølgelig skifter jeg min 4s ud med iPhone 5..
  Jeg et overbevist om at den nye ip5 får radikalt nyt design denne gang…

 9. Hvis økonomien holder så ja. Har en iPhone 4 og en iPad 2 så jeg regner med at udskifte 4’eren:D

 10. Jeg snupper iPhone 5 den dag, den kommer til salg herhjemme…

 11. skifter min ipad 1 til 3 , men beholder stadig min iphone 4

 12. Har en 4S ..og ingen IPad Såeee ja det må vist prøves når 3ern er klar …der er den næste tid vist kun råd til 1 stk dyr gadget mere i husstanden …

 13. Er fuldt ud tilfreds med min iphone 4S, så det en keeper!.

 14. Har en iPhone 4 men desværre ingen IPad. Venter spændt på den nye iPad 3 & iPhone 5. Så kan være jeg køber begge hvis der er væsentlige forbedringer på dem begge. Sprang 4’S over for og købe 5’eren. Kan kun gå for langsomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>