Siri på en iPhone 3GS er muligt!

by admin 5

En hacker ved navn Ryan Petrich, som udvikler applikationer til jailbreak, har bevist at det er muligt at få Siri til at kører på en iPhone 3GS. Men inden du bliver alt for opstemt, så skal det også lige nævnes at det nok ikke kommer til at ske uden Apples samtykke! Godt nok kan en hacker få Siri op at kører på en iPhone 4 og nu en iPhone 3GS, men man skal ikke regne med at se den i Cydia på noget tidspunkt.

 

 

Det er nemlig sådan, at udviklere af jailbreak applikationer og Cydia ikke bryder nogen rettigheder ved at lave udvidende funktioner på Apples iOS firmware, men det er noget helt andet når de stjæler den data der bliver benyttet til Siri. Og det kan kun lade sig gøre hvis man fysisk flytter “Siri” fra en iPhone 4S til iPhone 4 og iPhone 3GS.

Som jeg tidligere har skrevet i et indlæg, så lad os håbe Apple forbarmer sig over alle de iPhone brugere der ønsker Siri, men ikke har en iPhone 4S. For som nævnt er Apple angiveligt ved at teste Siri på nogle udvalgte medarbejderes iPhone 4, og måske iPhone 3GS?

 

 

Comments (5)

  1. wooooooow for vildt kommer i til at lave en guide her på hjemme siden om hvordan man får det 😉 ?

  2. Hej Peter,

    Selvom det faktisk kan lade sig gøre at kører Siri på iPhone 3GS og iPhone 4, så kommer det formentlig aldrig til at ske uden et jailbreak – som i øvrigt er ulovligt, pga. Apples rettigheder på filerne der bliver brugt til Siri.

  3. hey igen admin ja jeg har et jailbreak men der kommer vel ikke en guide på hvordan man får siri her på iphone cafe vel ?

  4. Nej, desværre ikke. Det er ulovligt at foretage denne flytning af filer fra iPhone 4S til tidligere modeller. 🙂

  5. wow altså kan jeg få en bøde for det hvis ja hvor stor er den :O ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>