Siri på dansk? Ikke i aften!

by admin 8

Vi venter og venter … og venter på Siri som kan forstå dansk, men Apple har endnu ikke meldt noget ud officielt, hvornår vi danske bruger får en opdatering med dansk understøttelse. Apple har sidste år ansat nogle folk til at oversætte og implementere dansk i Siri, men det er ikke noget man bare lige klare på en weekend.

Mange stiller det spørgsmål til mig, om Siri måske kommer på dansk i aften, når Apple frigiver den færdige version af iOS 7 til udviklerne? Til det er jeg nød til at svare: det tror jeg ikke at vi skal regne med!

For det første vil vi allerede have set tegn på det i betaversionerne af iOS 7, og for det andet tror jeg at Apple frigiver Siri på flere sprog i kommende (større) opdateringer til iOS 7, f.eks iOS 7.1.

 

Ny-Siri-funktioner-iOS6-120612

 

Comments (8)

  1. Ville iOS 7 komme i en officelt version i aften, ikke GM! Men den all kan downloade!

  2. Admin Tror man skal passe på for. jeg tror bestemt ikke apple har vist os alt i iOS 7. ellers vil der have været en beta 6

  3. Apple har fokus på meget andet end Siri på dansk til os – lige nu.

  4. Tja jeg ved snart ikke .. mne lige for noget andet har i fået ikon på jeres apple tv . for her kl 18:35 er der ikke noget hos mig.

  5. Jeg tror aldrig vi for Siri på dansk 🙂

  6. Det er jeg bestemt ikke enig med dig i .. tror hun kommer på DK

  7. Er det rigtigt at det kommer Idag klokken 21:00

  8. Du troede jo hellere ikke på iPhone 5C 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>