Siri kommer formentlig på dansk!

by admin 5

Det skal ikke være nogen hemmelighed at mange danske iPhone brugere slet ikke benytter Siri, eller helt har deaktiveret hende i iPhone indstillinger. Forklaringen ligger i at hun ikke forstår dansk, og det skaber meget ofte problemer med forståelsen når man prøver at få hende til at hjælpe i hverdagen.

Men det ser ud til at der er lys forude, da Apple officielt søger efter oversættere til arabisk, dansk, hollandsk, finsk, norsk og svensk. Jeg tror ikke at man skal forvente at se en opdatering lige foreløbig, og der kan meget vel gå minimum et halvt år eller mere før vi kan begynde at tale dansk til Siri assistenten.

Den officielle udmelding fra Apple viser at de langt fra har opgivet Siri, og at hun som de skriver på deres webside stadig kun er i en beta-udgave. Der er også nogle rygter der peger på at Siri er på vej til Macbooks, hvilket bestemt vil være smart.

 

 

 

Comments (5)

  1. Hvor kan ma se, at de søger?
    Og fedt!

  2. Ja, præcis 🙂
    Ja, hvor kan man se, hvor de søger det???

  3. Kan du angive nogle kilder til de rygter angående Siri Mac ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>