Sikkerhedsbrist i iOS 5.0.1 udnytter FaceTime

by admin 0

Du har formentlig indstillet en adgangskode som sikkerhed til din Lås op skærm på iPhone, men det hjælper desværre ikke i alle henseener!

En Canadisk blogger ved navn Ade Barkah har fundet en brist i sikkerheden på en iPhone 4 og iPhone 4S, som kører med iOS 5.0.1! Denne sikkerhedsbrist gør at en anden (tyv) person der kommer i besiddelse af din låste iPhone, kan benytte den indbyggede “Stemme Kontrol” til at få adgang til dine Kontakter, og derved foretage et FaceTime opkald – for din regning.

Han skriver på hans blog:

Jeg var i stand til at narre Stemme Kontrol for at få adgang til den private adressebog, og derefter benytte FaceTime videoopkald på en låst iPhone 4, selv med Voice Dial specifikt deaktiveret i indstillingerne.

Hvis du har en iPhone 4S så skal du blot være opmærksom på, at det kun vil fungere hvis din Siri assistent er deaktiveret, for ellers benytter en iPhone 4S nemlig Stemme Kontrol i stedet.

Jeg er ret sikker på at Apple vil lukke dette hul når de frigiver iOS 5.1!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>