SellMe – se hvor meget din iPhone er værd

by admin 5

Hvis du går og har planer om at sælge din nuværende iPhone så der bliver råd til den nye, så kan det være svært at fastsætte en pris. Jeg har for kort tid siden skrevet et indlæg omkring salg af iPhone, og priseksempler på de forskellige modeller.

Men hvorfor ikke gøre det endnu lettere, og lade en iPhone applikation beregne salgsprisen for dig? Salgsprisen som kommer frem i sidste trin, er en meget god gennemsnitlig vurdering for en brugt iPhone, og du kan som udgangspunkt prøve at sælge din iPhone til den pris.

Applikationen SellMe registrerer selv din iPhone model, størrelse på hukommelsen, og hvilken iOS version den kører med. Dertil skal man selv markere ja og nej til en række spørgsmål for at applikationen kan udregne en salgspris.

Afslutningsvis kan man annoncere iPhonen direkte på eBay, hvis man har en brugerkonto på denne webside. SellMe understøtter følgende iOS-enheder: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, og iPod Touch 3. og 4. generation.

 

SellMe - How much is your device worth - iPad and iPhone version - Mobiluk

 

Screenshot

 

 

 

Comments (5)

  1. Meget smart, bare ikke så praktisk set i forhold til det danske marked…

  2. Hvorfor ikke?

  3. Priserne i DK er ikke de samme som i US.
    Hat lige testet min egen 4’er og den vurderes til ca 2400, men i følge din egen artikel (http://www.iphonecafe.dk/fa-flest-penge-for-din-iphone-nu/ ) er den Ca 2800-3100 værd.

  4. God pointe! Men jeg udregnede min 20 mdr. gammel iPhone 4 32GB, til en brugtværdi på 2.600 kroner – hvilket lyder rimeligt.

    Jeg har justeret priserne i forrige indlæg.

  5. har en iphone 4 med smadret bagskærm med 16 gb. ved ikk hvor gammel den er. hvad er den værd?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>