Se TV på farten med TV apps

by Casper Christiansen 0

Tv apps 

Det bliver mere og mere almindeligt at se TV på sin mobiltelefon, men det er stadig uprøvet land for mange. Der er rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan gribe det an, og her kigger vi nærmere på nogle af de anbefalede apps til TV, som du kan anvende. Generelt set er det meget let, og ved at downloade relevante apps kan du automatisk få adgang til meget af det TV, som du gerne vil. Der er ingen tvivl om, at det er genialt, at du i så fald kan tage en vifte af dine TV kanaler med på farten, eller du har mulighed for at se DR, TV2 eller andre kanaler på en ekstra skærm. Vær dog opmærksom på, at dataforbruget på disse tjenester er ret højt. Har du det rette abonnement, eller bør du mon overveje, om du skal have et nyt teleselskab og et nyt abonnement med et større maksimalt forbrug? Det kan vi naturligvis også hjælpe dig med her på iphonecafe.dk.

En gennemgang af udvalgte TV apps

Viaplay

Vi begynder med et populært valg blandt danske TV seere. Med Viaplay har du mulighed for at se en masse reality krydret med sport, herunder i udbredt omfang fodbold. Indholdet svarer i vidt omfang til det, som du finder på Viasats TV kanaler såsom TV3 og TV3+. Viaplay giver dig dog mulighed for at tage dine favoritprogrammer med på farten, uanset om det skal ske på mobiltelefonen, tabletten eller computeren. Prisen for pakken med sport ligger godt nok i den høje ende, da du skal slippe hele 229 kr. pr. måned. Der er også et billigere alternativ til 79 kr. pr. måned, hvis du kan nøjes med at vælge tv og film. Du kan blandt andet få Viaplay til:

  • iPhones

  • iPads

  • iPhones

  • Android

  • Windows

  • PC og mange andre enheder

 

Netflix

For lidt mere end 2 år siden lanceredes den amerikanske streamingtjeneste Netflix i Danmark. Netflix har siden fået foden indenfor hos rigtig mange danskere, og efter sigende skulle kundeantallet have oversteget 400.000 husstande på Netflix i Danmark. I løbet af de lidt mere end 2 år må man sige, at streaming er blevet hver mands eje. Det kan naturligvis skyldes flere ting, men faktum er i hvert fald, at Netflix er meget brugervenligt og ikke mindst tilgængeligt på en række platforme så som Apple TV, PlayStation og Xbox. Hertil kommer, at Netflix kan benyttes på de fleste andre operativsystemer som eksempelvis Windows, MacOSX, Android smartphones og tablets (2.3 og højere). Netflix er utrolig brugervenligt, så selv de mindste og de ældste let kan finde rundt i brugerfladen. Streamingtjenesterne kæmper hårdt om kundernes gunst, og kampen kommer som oftest til at gå på udvalget. På Netflix finder du en række serier såsom Modern Family, Breaking Bad, Prison Break, Wallander og mange flere, mens det på filmsiden er mindre ekstravagant. Endelig er der masser af underholdning for børn, hvilket komplementerer Netflix og gør det relevant for hele familien. Du kan prøve Netflix gratis i en måned, hvorefter du skal hoste op med 79 kr. om måneden.

Slut

Der findes også TV apps, som dækker særlig nicher af TV programmer. Det gælder eksempelvis PokerStars TV app, der kaldes PokerStars TV. Denne app er lavet til pokerentusiaster, der vil følge PokerStars på mobilen eller andre relevante nyheder fra pokerverden uanset tid og sted! Med denne poker app kan du se de sidste nye videoer med poker, herunder komplette TV shows, spændende klip fra online begivenheder og spillerinterviews. PokerStars TV-appen kan holde dig opdateret om sidste nyt fra pokerbegivenheder. Download indholdet herfra og se det også, når du er offline.

iPhone sløret

De første på scenen til at tilbyde streaming var faktisk TV 2, der tilbage i 2006 lancerede tjenesten TV 2 Sputnik. Tjenesten er efterfølgende blevet rebrandet til TV 2 Play, hvor softwaren fik en kraftig tiltrængt opdatering. Det betød blandt andet, at den nye TV app kunne byde på bedre navigation, bedre indhold og funktionalitet til streaming. Med TV 2 Play kan du se de programmer, der har været vist på TV 2, med den forskel, at du nu kan se dem “on demand” på computer, mobil og tablet. Prisen for TV 2 Play er 119 kr. om måneden. Med TV 2 Play kan du endda se alle TV 2 kanalerne live, uanset hvor du måtte befinde dig i landet. På dette punkt er der ingen andre streamingtjenester, der kan levere samme service.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>