Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Se iOS 8.3 Beta 2 i aktion! - iPhonecafe

Se iOS 8.3 Beta 2 i aktion!

by Mahmoud E.M. 14

Har du en udviklerkonto hos Apple, eller har du fået dit UDID registreret hos en udvikler, så kan du downloade iOS 8.3 Beta 2 med det samme. Hvis ikke, så går der nok mindst en måned før iOS 8.3 bliver officielt frigivet. Indtil da kan du få et smugkig i en video jeg har lavet.

iOS 8.3 beta 2 bringer bl.a. Siri på dansk, og lidt fejlrettelser hist og pist. Jeg har selv fået det installeret på min iPhone 5, og herunder kan du se hvor godt det køre, samt se de nye funktioner i aktion.

Comments (14)

 1. Endelig kommer Siri på Dansk, og så laver du din video på Engelsk. Hvorfor det? Bortset fra det, så er den interessant nok.

 2. Hej Flemming,

  Da langt de fleste af mine visninger er fra engelsktalende mennesker, laver jeg typisk mine videoer på Engelsk 🙂

  Jeg har forsøgt mig med Siri på Dansk, men hun svarer ALTID “Kan du gentage det?”…

 3. Har du prøvet: “Jeg fik Siri til at virke ved at åbne iOS Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil alle indstillinger. Man skal godt nok opsætte alt igen..”

 4. Det virker som en meget stabil beta denne gang..

 5. Opdaterer man til 8.3 – som tidligere eller noget nyt man skal vide?
  (Har tænkt mig at downloade fra udviklerkontoen og opdaterer fra iTunes )

 6. Det er samme procedure som de sidste mange betaer 🙂

 7. Det er faktisk overraskende at den bliver kaldt beta, den har kun absolut minimale fejl 🙂

 8. Det må jeg lige prøve! Tak :-))

 9. Det fungerer rigtig godt!

 10. Ja.. Jeg har endnu ikke oplevet en fejl i betaen… Det undre mig faktisk lidt 🙂

 11. Bemærket lige en funktion…

  Under: mobil
  Er der tilføjet – stemme og data, hvor man kan vælge mellem 2g, 3G, 4g,

 12. Ja genialt, men tror ikke den forbliver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>