Samsung har gjort sig umage med Galaxy S7 og Galaxy S7 edge

by Casper Christiansen 0

Hvis man én gang har erklæret sin ubetingede hengivenhed og dedikation til Apple, er det svært at se sig udover. Specielt når konkurrenterne melder sig på banen. Ofte giver iPhone fans ikke ret meget for andre typer smartphones, men det bør vi måske med de nye Samsung Galaxy S7 og S7 edge.

Samsung Galaxy S7 – Hvad rager det dig?

Her på siden er vi ret pjattede med iPhones. Det er ikke den store hemmelighed. Derfor er det sjældent at vi som sådan skeler til hvad konkurrenterne render og laver, men de nye flagskibe fra Samsung, henholdsvis Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 edge, fortjener dog et lille ekstra kig i sømmene, da mange har proklameret dem som iPhones absolut største og mest seriøse konkurrent.

Postulatet om, at de nye Galaxy S7 modeller skulle være Apples tronfølger, er kommet fra flere mere eller mindre uafhængige kilder, og jo mere man læser, desto mere tyder det på, at Samsung rent faktisk har kreeret en telefon, der – på papiret, i hvert fald – får en iPhone til at se lidt gammel og slidt ud. Men er det nu også så slemt? Vi vil prøve at gennemgå nogle af de ting, som andre eksperter før os, har nævnt som værende afgørende for, hvorfor de nye Samsung Galaxy S7 modeller, skulle være bedre end iPhones.

 

samsung_galaxy_s7 (1)Batteri

Batteriet i de nye Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, er markedets pt bedste. Samsung har formået at trække utrolig meget kraft ud af batterierne, uden at de er blevet meget større. Batterikapacitet måles i mAh (milliampere timer), og her ligger Galaxy S7 og Galaxy S7 edge klart i førertrøjen, hvis vi sammenligner med iPhones. Faktisk er der tale om en forskel på over 20 %, hvilket må siges, at være en sjat.

Ulempen er så dog, at Android trækker mere strøm end IOS, hvorfor den faktuelle levetid for batteriet i en Samsung Galaxy S7 eller S7 edge, ikke nødvendigvis er 20 % længere end på din iPhone. Men jo, de holder længere.

Kamera

Hvis du går med en lille hobbyfotograf i maven, er du sikkert rigtig glad for din iPhone. Især iPhone 6 serien har taget et skridt opad stigen i henhold til billedkvalitet og den slags. Men igen – hvis vi sammenligner med Galaxy S7 og S7 edge, har Apple et godt stykke vej endnu, hvis de vil gøre sig håb om at blive fotoentusiasternes nye foretrukne smartphone.

De nye Samsung Galaxy S7 modeller, er begge udstyret med et 12 MP kamera på bagsiden, og et 5 MP foran. Det er noget højere end iPhones 8 MP bag på og 1,2 MP på fronten. Av.

Faktisk har Samsung nedgraderet kameraerne i de nye S7 modeller i forhold til deres forgængere – Samsung Galaxy S6. Her var der hele 16 MP på det primære kamera, men alligevel er billedkvaliteten overordnet bedre på S7’erne. Dette skyldes, at de ikke har brug for særlig meget lys for at tage gode billeder. Se blot denne video, hvor en S6 sammenlignes med en S7.

Modstandsdygtighed

Når det gælder bestandighed, har iPhones ofte fået kritik for at være for skrøbelige. De har været for nemme at brække, ødelægge eller på anden måde gøre ukampdygtige. Men lige på den front, vinder iPhone rent faktisk over Samsung Galaxy S7 modellerne. De nye Galaxy S7 telefoner var nemlig klart mindst modstandsdygtige overfor trykbelastning, hvilket betyder, at de knækkere lettere end iPhones.

Dog er det nok de færreste af os, der nogensinde kommer til at udsætte vores telefoner for et længerevarende massivt tryk, så uanset om du har Samsung eller iPhone, er det meget usandsynligt, at du nogensinde kommer til at opleve, at telefonen knækker.

Dog har Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, begge den højeste certificering i forhold til at kunne modstå vand. Faktisk kan de – ifølge Samsung – holde til, at være nedsunket i vand i flere minutter, og stadig fungere upåklageligt, når de tages op.

Det er dog ikke noget, vi vil anbefale dig at teste.

Konklusion

De nye Samsung Galaxy S7 mobiler er på gaden, og hvis vi udelukkende ser på spcifikationerne, virker det fuldstændig utopisk ikke at skifte sin iPhone ud. Men der er i vores øjne et stort minus ved Samsung Galaxy S7 og S7 edge, og det er Android styresystemet. Sagen er, at hvis du er vant til – og glad for – IOS, så bliver du næppe gode venner med en Android telefon lige med det samme. Man kan selvfølgelig vænne sig til det, men der er stadig nogle områder, hvor Android halter bagud, og alene derfor, er et skifte ikke interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>