Sælger Apple eksklusivt ny dock-adapter?

by admin 1

Når Apple lancerer Den nye iPhone om kort tid, og den vel og mærke bliver præsenteret med et lille 9-pins dockstik, så bliver det er stort problem for alle de iPhone brugere der allerede har en del tilslutninger til eksisterende tilbehør, som f.eks docking stationer, kamera-kit m.fl.

Alle dem der har tilbehør med en 30-pins tilslutning skal ud og investere i en adapter, som “omformer” et 30-pins hunstik til et 9-pins hanstik. Vi ved selvfølgelig ikke endnu om Apple har tænkt sig at tilbyde sådan en adapter sammen med Den nye iPhone, men noget kunne tyde på at de har planer om at tjene en ekstra skilling…eller retter sagt mange millioner kroner oveni iPhone salget.

 

 

Nyhedssiden iLounge mener at Apple vil sælge denne adapter for 10$ (59 kroner), og et USB-kabel med et 9-pins stik for 19$ (112 kroner). Apple vil også i følge denne nyhedsside, have 100% eneret over salget af adapteren og kablet i starten, og derfor vil de kunne score mange millioner i den første periode efter lanceringen.

Uanset om Apple kræver eneret på deres patent eller ej, så tror jeg at det bliver rigtig svært at holde østen væk fra at producere nogle billige efterligninger.

Men husk stadig på, at det nye 9-pins dockstik kun er et rygte hidtil, og der foreligger ikke nogle 100% konkrete beviser for at det bliver det Tim Cook præsentere på scenen om en uge i San Francisco! (Men sandsynligheden er stor)

 

 

Comments (1)

  1. I så fald bliver det ikke ny iphone her. Så må I4 holde indtil den ikke kan mere og så står det nok på et skift til andet OS. En ny iphone med et system kun fejlrettet og med minimale nytænkninger siden version 1 holder ikke i længden. Men der er nok nogen der gerne vil have gammel vin på nye flasker 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>