Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Sådan optager du lån med din iPhone - iPhonecafe

Sådan optager du lån med din iPhone

by Casper Christiansen 0

Indehavere af iPhones siges at være dem, der benytter sig mest af at optage lån via mobilen. Det vil sige, at iPhone-indehavere står for størstedelen af alle forbrugslån, der optages via internettet.

Lån penge med din iPhone
Lånemarkedet har allerede fundet ud af, at det ikke længere kun er fra computeren, at der lånes penge. Specielt iPhone-brugere har en tendens til ikke kun at bruge deres mobil til at gå på Facebook, benytte sig af MobilePay, sende en snap, tjekke e-mails, da de nu også benytter sig af iPhones til at låne penge.

Det har lånemarkedet styr på! Derfor kan du i dag låne penge ved at sende en sms til en låneudbyder. Med blot en enkelt sms kan du ansøge om et lån på op til 10.000 kr. Du kan få et overblik over dine lånemuligheder via mobilen hos Online-lån.dk.  

Er der faldgruber ved at låne penge via mobilen?
Eftersom at det er så nemt at låne penge via mobilen, er det fristende at låne hurtige penge, så du kan få det, du ønsker at købe. Dette gør, at mange overser de faldgruber, der kan være i forbindelse med at få et kviklån via mobilen.

Det kan være svært at gennemskue ting som:

  • Hvor meget kommer lånet til at koste dig i alt?
  • Hvor mange penge skal du betale af hver måned?
  • Hvor lang løbetid har lånet?

Det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, om det overhovedet kan betale sig for dig at låne penge via mobilen. Dette gør du ved at finde ud af ovenstående faktorer, da det er vigtigt at vide, hvor meget lånet i sidste ende kommer til at koste dig.

Hvis det ikke kan betale sig at låne penge, kan du i stedet udarbejde en plan for, hvordan du kan spare op, så du kan købe det, du drømmer om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>