Sådan nedgradere du iOS 7 til iOS 6.1.3/6.1.4

by admin 75

UPDATE! Man kan ikke længere nedgradere fra iOS 7 til iOS 6, da Apple ikke godkender det mere.

Hvis du er endt i den situation hvor du har fortrudt opdateringen til iOS 7, så er det faktisk relativt let at nedgradere til iOS 6.1.4 (iPhone 5) eller iOS 6.1.3 (iPhone 4 og iPhone 4S).

Du skal bare følge guiden herunder, og husk at hente den pågældende iOS version til din enhed under dette link på iPhoneCafe.dk! (Husk at du ikke kan vælge iOS 6.1.3 til din iPhone 5!)

 

Sådan nedgradere du fra iOS 7

 1. Start med at tage en backup, enten via iTunes eller under iOS iCloud
 2. Hent iOS 6.1.4 til iPhone 5, eller iOS 6.1.3 til iPhone 4/4S
 3. Tilslut din iPhone som kører med iOS 7 til computeren (kabel)
 4. Åbn iTunes, og sæt enhed i DFU mode.
 5. Når enheden er i DFU mode, så fortæller iTunes at den er klar til gendannelse. Klik Ok
 6. Hold OPTION (Mac) eller SHIFT (Windows) tasten nede, og klik på Gendan
 7. Vælg den iOS fil som du har hentet ned på computeren
 8. Enheden skulle gerne selv kører resten af processen

Tillykke – du har nu nedgraderet din iPhone til enten iOS 6.1.3 eller iOS 6.1.4

 

 

Comments (75)

 1. nogle som har en god hjemmeside, som jeg kan få registret et UDID? og som i ved at god nok til at overføre penge til? hvis i har et UDID som i godt vil sælge, så giv mig lige en mail!! xxx

 2. Jeg købte min udid konto igår på udidactivation.com virker efter 5 min

 3. okay tak men har fundet på noget andet 🙂

 4. vil understrege af man ikke skal tage en sikkerhedskopi med ios 7 .. For du kan nemlig ikke gendanne din iphone til iOS 6 igen med en sikkerhedskopi fra iOS 7. .

  Så det vil være smartest af tage en sikkerhedskopi med iOS 6.?.? til din Mac eller pc. Og så bruge den sikkerhedskopi til og gendanne efter .. hvis du skulle blive træt af iOS 7 Beta 1.

 5. “Like”

 6. Hey. Er nogle der ude, der sige mig hvordan man får iOS 6.1.4 tilbage fra iOS 7 beta 1, som ikke kunne ikke registeres på selv iPhonen under opsætning?

  Jeg downloadet en fil med iOS 7 beta 1 fra gdeluxe.com til min egen iPhone 4S og til en iPhone 5. Og det er iPhone 5 der er gået i vasken

 7. Det er hvad man for ud af at installere iOS7 på en enhed der ikke er UDID aktiveret.

  Send den til reperation, og din garanti bortfalder 🙁

  Gendan med iOS6.x.x manuelt i iTunes, iPhone i DFU mode først.

 8. Virker fint her 🙂

  Har lige prøvet at gendanne kærestes iPhone 5 med min backup, det virker fint.

  Nu ryger hun også på iOS7 hehe

 9. Du kan ikke gendanne din iphone til iOS 6 Fra en sikkerhedskopi fra iOS 7

 10. Når du skal installer det på din Iphone skal du først gendanne din Iphone som ny, der efter opdatere du den manuelt gennem iTunes og du behøver ikke et reg UDID kan dog være du måske for brug for det ved de andre beta, og kokser det eller du bare vil tilbage til iOS 6.x.x så propper du din Iphone i DFU mode( holder sluk og hole knappen inde på samme tid til den er i DFU) og gendannet din Iphone når den er i det

 11. Hvis din enhed ikke er UDID registeret kan du ikke gendanne den i iTunes, du kan ligeledes heller ikke gendanne fra iCloud 🙂

 12. Så kan du åbenbart mere ind andre Danny. nu har jeg prøvet på 4 iphone 5 .. kan godt nedgrader fra ios 7 til ios 6 i dfu mode. uden problem… men når man kommer så langt i forløbet og den spørger om man vil gendanne på ny eller fra en sikkerhedskopi enten fra icloud eller ens itunes. og man så vælger gendan fra sikkerhedskopi fra itunes og sikkerhedskopien du så vælger og bruge er en du har taget fra iOS 7 . skriver den af din sikkerhedskopi er for ny for ios version 6 .. man kunne heller ikke gøre det da det var iOS 5 og 6 der var …

 13. Jeg ved ikke hvad du gør “forkert” men hos mig fungere det helt fint, andre havde også bøvl med det fra iOS5 til iOS6 det har du helt ret i, men heller ikke der havde jeg problemer.

 14. Du kunne også bare få den aktiveret, så er det ptoblem løst 🙂

 15. HJÆP! :S, har hentet ios 7 på min iphone 5 men den gad ikke at installere det hele, hvordan gendanner jeg den til gamle igen 6.1.3 eller 6.1.4? ligenu er der ios 7 på men der står det her-

  We’re unable to complete your activation.

  This device is not registered as part of the iPhone Developer Program.If you are a member of the Program, please register your device in the iPhone Developer Program Portal.

  og kan ikke komme ind på itunes :(, den ville ikke gå videre når jeg har aktiveret WIFI, HJÆLP!!!!!

 16. Ikke noget problem:) Her har du en komplet guide til hvordan du løser dit problem:)

  1. Sæt iPhone i DFU (sæt strøm til iPhone og hold power og hjemmeknap nede til du ser et, iTunes(og usb-kabel) mærke.

  2. Tilslut iPhone til iTunes hvis du ikke allerede har gjort det

  3. iTunes fortæller dig at iPhone SKAL gendannes, du acceptere og trykker gendan!

  4. Vent til iTunes er færdig med at gendanne din iPhone med iOS 6.1.4 😀

  Held og lykke

 17. Hejsa. Jeg vil gerne skifte tilbage til 6.1.4, da jeg oplever bugs og generelt ikke bryder mig om iOS7 beta versionen. Men når jeg inde i iTunes prøver at skifte tilbage til 6.1.4 får jeg beskeden “iPhone “iPone 5″ kunne ikke gendannes, fordi firmwarearikivet ikke er kompatibelt.”
  Hvad skal jeg gøre??

 18. Guiden viser til 6.1.3 og ikke 6.1.4 som jeg vil med min iPhone 5. Bør jeg bare gøre som guiden og så vælge min 6.1.4 fil i stedet? Eller kan dette ikke lade sig gøre?

 19. Jeg får stadig samme meddelse selvom jeg er i DFU mode

 20. På websiden indikerer de at den også kan bruges til iOS 6.1.4

 21. Mig der ikke kiggede ordentligt efter i første omgang. Hvor om alting er så virker det stadig ikke. Selv efter at følge guiden får jeg den samme besked som før. Bliver bekymret for om jeg er “stuck” med denne beta version nu??

 22. Du må gøre et eller andet forkert, for søger man på Google – så vælter det ikke ligefrem med det problem som du har lige nu!? Da jeg selv er iOS-udvikler, og ikke har prøvet at nedgradere, så må du have mig svar skyldig. Måske Mahmoud eller Danny har en ide til at løse dit problem?

 23. Helt i orden. Jeg følger guiden til punkt og prikke, så jeg forstår simpelthen ikke hvad det er jeg gør galt. Jeg ser dog flere der står i samme situation som mig i comments på youtube og lignende – så helt alene er jeg ikke 🙂

 24. Hvordan laver man en fil om fra zip til ipsw

 25. Højreklik på filnavnet, og ændre det fra .zip -> .ipsw

 26. Altså bare omdøb navnet?

 27. Nej, – endelsen. Nu er jeg Mac bruger, men kan huske man under “Mappeindstillinger” i Stifinder kunne få vist filnavnet – altså .zip, .ipsw osv..

 28. Hey! Jeg kan ikke gendanne min iPhone 4s til iOS 6.1.2.. Den siger “iPhone kan ikke gendannes på nuværende tidspunkt, fordi iPhone-softwareopdateringen midlertidigt ikke er tilgængelig.. What to do?

 29. Dette ser ikke ud til at virke med den “rigtige” IOS 7 🙁 den siger at telefonen ikke er kompatibel.. Må google lidt mere.. er ikke færdig med at kunne lide iOS6 kan jeg mærke..

 30. Hvad er DFU-mode og hvor og hvordan henter man Ios 6.1.3/4

 31. Scratch ovenstående… Google var (som sædvanlig) min ven 🙂

 32. Jeg har netop forsøgt denne nedgradering, men får at vide, at det image jeg vil downgrade til , ikke er kompatibelt med min hardware. Jeg har hentet det image der hedder “iPhone5,2_6.1.4_10B350_Restore.ipsw” her fra siden, men det virker altså ikke til min iPhone 5.
  Nogen der har et andet image, eller et andet forslag, eller er det helt enkelt sådan, at Apple allerede har lukket for denne mulighed?

 33. Du finder i øvrigt iOS Fireware under “Links” her på iPhoneCafe.dk

 34. Det skulle den gerne!? Den iOS 6.1.4 som du har hentet her fra siden, er den globale GSM/CDMA til iPhone 5 … købt i Danmark!

 35. Det virker ikke for mig?! Jeg får hele tiden en fejlmeddelelse “iPhone kunne ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (3194)”. Hvad gør jeg galt??

 36. Skal måske lige nævne, at det er en 4s jeg prøver at skrue tilbage til 6.1.3 🙂

 37. Jeg har samme problår en fejlmeddelelse, så nu er min mobil død!!! Det er dog
  en Iphone 4

 38. Hej,

  Jeg håber nogen kan hjælpe mig:)

  Jeg har opdateret fruens iPhone 4 til iOS7, men jeg kan ikke indlæse den sikkerhedskopi jeg lavede inden. Den bliver ved med at skrive at “Itunes kunne ikke gendanne iPhone, fordi sikkerhedskopien var ødelagt, eller ikke kompatibel med den iPhone, der gendannes”.

  Jeg har prøvet:
  – Genstart, både iMac og telefon
  – gendanne telefonen til fabriksindstillinger
  – indlæade 2 forskellige sikkerhedskopier, med samme resultat.
  – lave en totalnulstilling af telefonen (DFU mode?)
  – nedgradere til iOS 6.1.3, men det kunne jeg heller ikke få til at virke:(

  Hvad gør jeg? Hjææælp….

 39. Du kan ikke bruge en sikkerhedskopi fra iOS 6 til iOS 7! Når du opdaterer til iOS 7, så kan der laves en sikkerhedskopi med iOS 7. Med andre ord: iOS 6 og iOS 7 er ikke kompatibel på det område!

 40. Vil det sige, at jeg er nød til at få iOS6 til at virke? Så burde jeg vel kunne indlæse sikkerhedskopien?
  Jeg startede med at opdatere min egen iPhone 4 til iOS7, og er var ingen problemer. Ved ikke hvad der gik galt med opdatering af fruens.

 41. En iOS 6 sikkerhedskopi kan ikke bruges til iOS 7, og omvendt. 🙂

 42. hvad skal man så gøre hvis det ikk kan sikkerhedskopiere? og man gerne vil have Ios 6 tilbage ?

 43. Hej jeg efterlyser en mere detaljeret guide om hvordan man nedgradere fra Ios 7 til Ios 6 til iphone 4s

  med det sagt er mit problem at den ikke kan finde den firmware jeg har hentet og unzippet, så kan ikke vælge noget i den mappe efter jeg har trykket (shift) og gendan..

  HJÆÆÆÆÆLP ( vil have det gamle tilbage) Ios 6 🙁 🙁 🙁

 44. Lad mig give dig et kort svar: du kan IKKE nedgradere til iOS 6 mere, med mindre at du har gemt dine SHSH Blobs fra et tidligere jailbreak … hvilket jeg ikke tror at du har gjort. 🙂

 45. hvad gør vi så, for ios7 virker ikke, min er begyndt at lægge på i næsten hvert opkald ud/ind gående

 46. Den eneste løsning er faktisk kun at gendanne iPhone. Hvis du ikke vil miste dine beskeder og indstillinger, så skal du først synkronisere med iCloud/iTunes for at lave en backup. Jeg vil dog anbefale en ren installation, ved at gendanne som “NY”.

 47. når man ikke kan nedgradere, hvad gør vi så ???

 48. Hvis du har prøvet at gendanne din/jeres iPhone som NY, og IKKE fra en backup gennem iTunes, så har jeg ikke flere foreslag end at kontakte stedet hvor I købte dem.

 49. Jeg kan overhovedet ikke bruge min telefon efter jeg har opgraderet til IOS 7 den vil heller ikke tænde.. når jeg forsøger at nedgradere den til ios 6 så siger den iphone ”iphone” kunne ikke gendannes, du kan ikke installere dette build på denne enhed… .hvad gør jeg?

 50. det er en iphone 4.

 51. Du kan ikke nedgradere til iOS 6 – det løb er kørt! Men prøv at tilslut din iPhone til computeren, og gendan den med den backup som du forhåbentlig har lavet tidligere med iOS 7!?

 52. Jamen det er lidt en længere historie.. Jeg har fået den her telefon, og da jeg fik den skulle den gendannes. det gjorder min kammerat så til IOS 7. pludselig gik den ud og kan nu ikke tændes… så ville jo ha nedgraderet den til ios6 i stedet.. Men ja. må prøve med IOS 7 igen så.. Har bare hørt efter at mange har haft problemer i IOS7 som netop gør at telefonen ikke kan bruges mere.

 53. hvilket jo så også vil sige at jeg ingen back up har.

 54. Har du prøvet at holde Power/Sleep (toppen) og Home knappen nede i længere tid – samtidig, og se om ikke din iPhone genstarter? ..

 55. Kan man gendanne sine sms’er når man har kommet til at slette dem ??
  Jeg ville kun slette 2, men fik slettet alle , det er en iPhone 4

 56. Jeg savner min IOS 6 på min Ipad 2
  Jeg har ingen bakup, er total nybegynder indefor ipad og pc
  Har nu ISO 7
  Hjælp mig tilbage hvis du kan
  på forhånd tak
  Monica

 57. Det kan desværre ikke lade sig gøre at nedgradere din iPad 2 til iOS 6!

 58. Hej Bo

  Tak for dit svar
  Jeg håber at Appel løser problemet
  så man kan gå tilbage
  Monica

 59. Hej Monica,

  Desværre har Apple valgt, at iOS 6 er passé! Det vil sige i praksis, at du ikke vil kunne nedgradere til iOS 6 i fremtiden, da de satser 110% på iOS 7 og nyere versioner fremover. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis din iPad ikke kan trække det nye iOS 7 eller du bare ikke bryder dig om det … 🙂

 60. Let me get this 200 % straight.. ingen mulighed for nedgradering, end ikke hvis man har en 4’er (hvilket jeg mindes at have set før i denne tråd at der var mulighed for?)

  P.S. Håber på et hurtigt svar

  På forhånd tak!

  Peter KH

 61. Hej Peter,

  Jeg går ud fra at du har prøvet at følge guiden her i indlægget!? Hvis ikke det lykkes, så må det være en andet issue!

 62. Hej! Er det forsent at nedgradere en iPhone 4 fra ios 7 til ios 6 den fungerer ikke, er så ked af den opdatering, finder ikke de samme programmer jeg brugte førhen. Mvh Gudrun

 63. Hej Gudrun

  Det er desværre forsent nu…

  Men det lyder underligt at du ikke kan finde de samme programmer? iOS 7 er nemlig bagud kompatibel med iOS 6 appd, så du burde kunne finde alle deine gamle Apps i App Store 😉

  M.V.H.
  Mahmoud E.M.
  iPhonecafe.dk

 64. Hej Gudrun, hvis de omtale programmer ikke kan findes i App Store af ukendte årsager, kan du finde dem under App Store -> Opdateringer -> Købt, her er en liste over alle de Apps du har købt fra dit Apple-id

  Hvis de er fjernet fra App Store, er de ikke listet her og kan de ikke længere hentes fra skyen, så er sidste løsning at du måske har dem på din PC/Mac og de kan så installeres på din iPhone med iTunes.

 65. Hej, min sikkerhedskopi er også fra IOS 7, men jeg får den samme besked om at sikkerhedskopien er ødelagt eller ikke kompatibel med den iPhone, når jeg prøver at gendanne. Har du evt. en løsning på det?

 66. Sara jeg må næsten antage, at du prøver at nedgradere fra iOS 7 til iOS 6 – er det korrekt? I så fald kan det ikke lade sig gøre! 🙂

 67. Kan man nå nedgrader sin iPhone 5 til IOS 6 igen???
  Svar hurtig vil gerne havde mi IOS 6 igen ;(

 68. Jeg har lige fået ny iPhone fordi den gamle var gået i udu. Jeg ville hente min seneste sikkerhedskopi via iCloud, men nu står der på skærmen at ingen iCloud sikkerhedskopier er kompatible med versionen af iOS (7.0.3) på denne iPhone.

  Den nyeste sikkerhedskopi den foreslår siger: Monicas iPhone (iOS 7.1 kræves).

  Er der nogen der ved what to do?

  P.S. Telefonen foreslår også, at der er mulighed for at hente sikkerhedskopi via iTunes, men jeg har aldrig brugt iTunes, så det er ikke en mulighed for mig.

 69. Kan du ikke opdaterer via iOS Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering, så du kommer op på den nyeste iOS 7.1.2? Denne version kan sagtens bruge din sikkerhedskopi der er foretaget med iOS 7.1!

 70. Hej.
  Jeg har købt en brugt iphone 4 som ikke kan aktiveres da jeg ikke kan få fat i den gamle ejer og det er hans apple id den skal bruge.. Er der noget jeg kan gøre?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>