Sådan fjerner du billeder fra Fotostream

by admin 5

Som du sikkert ved så uploader Fotostream alle dine nye billeder fra Kamerarulle på din iPhone til iCloud helt automatisk, og derefter videre til din iPad og computer.

I følge Apple har du plads til de sidste 1.000 billeder på iCloud, og som du sikkert kan se kan de ikke slettes fra din iPhone. Som udgangspunkt bliver billederne på iCloud i 30 dage før de slettes af systemet.

Apple tillader ikke at du fjerner dine billeder manuelt, så det skal gøres på følgende måde:

 

1. Du skal starte med at gå til websiden www.icloud.com og log ind med dit Apple ID.

 

 

2. Klik derefter på dit navn oppe i højre side.

3. Når du har valgt din profil, vil du se en “Advanced” knap – klik på denne.

4. Vælg her “Reset Photo Stream”, og vælg “Reset”.

 

 

5. Tillykke! Dine billeder er nu slettet på Fotostream.

 

Comments (5)

  1. I ios5.1 er det muligt at slette billeder i photo steam enkeltvis fra telefonen.

  2. @dieseldk
    Hvordan?

  3. Mine billeder bliver ikke slettet fra albummet fotostream?

  4. @E-Block
    Ligesom du sletter billeder fra din normale kamerarulle. iOS 5.1 er jo ikke udkommet endnu, så du må vente lidt.

    @Maria
    Efter du har gjort som beskrevet i vejledningen, så deaktiver og aktiver photostream under iCloud under Indstillinger på din iPhone.

  5. @Morten w / DieselDk

    Havde ikke lige set det var iOS 5.1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>