Sådan er iPad Air blevet tyndere

by Mahmoud E.M. 3

Da Apple præsenterede den nye iPad Air, så var noget af det mest overraskende, at den var blevet en hel del lettere og tyndere, – uden at det var gået ud over hverken batteriet eller kræfterne.

Apple har formået at formindske tykkelsen med 20%, og vægten med hele 28%. iPad Air vejer kun 1 pund, hvilket svarer til omkring 450 gram. Den er kun 7,5 mm tynd, hvilket er en forbedring på 2 mm fra sidste års iPad 4, og den er nu blevet tyndere end både iPhone 5 og iPhone 5S!

Hvordan Apple har formået at gøre iPad Air tyndere, kan du se på billedet herunder. Den største forbedring er på touch-panelet, som er blevet hele 70% tyndere. Selve chassiset er blevet 23% tyndere, og batteriet er blevet 25% tyndere, hvilket må siges at være en imponerende forbedring – set i lyset af, at Apple lover samme batteritid.

iPad-Air-231013

 

Comments (3)

  1. Jeg er spændt på at se den rigtigt, for jeg er sku’ usikker på om jeg skal have den – eller en opdatering til min nuværende Mini.

  2. Jeg skal også lige se den først, men er ret sikker på at jeg skal have sådan en:)

  3. Købte min mini grundet at jeg syntes iPad 4 var for tung – men hvis iPad air føles det lettere så må dankortet gløde!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>