Sådan sparer du masser af penge, når du køber en iPhone

by Casper Christiansen 4

Apples iPhone er verdens mest solgte smartphone – og også favoritten blandt verdens telefonejere. Med mindre man er mere til Android og Samsung, så ønsker de fleste af os eje en iPhone. Udfordringen er at telefonen er ret dyr. Der findes mange computere, der er billigere end en iPhone, men det skyldes jo blandt andet også, at en iPhone på mange måde er en computer i lommestørrelse – udover at være et kamera, en musikafspiller, en GPS og meget andet.

Hvis du gerne vil have en iPhone, men ikke synes at du har pengene til at hive over 6.000 kroner op af lommen til en ny iPhone 6, så giver vi her to bud på, hvordan det alligevel kan blive en realitet med en iPhone i din taske.

Køb en brugt iPhone

Brugt iPhoneEn god mulighed for at få en billigere iPhone er ved at købe den brugt. Dette kan umiddelbart lyde som en lidt skramlet version af at købe en ny, men det behøver det slet ikke at være. Husk på at en iPhone er et stykke kvalitetsteknologi, der kan holde i mange år. Husk også på hvor ofte Apple lancerer en ny model og hvor mange mennesker der ønsker at eje den helt nye iPhone, og derfor har en eller flere udmærkede telefoner liggende hjemme i skuffen.

Hvis du er interesseret i en brugt iPhone, men gerne vil være fri usikkerheden ved at handle privat, så kan du bruge en webshop som BrugteiPhones.dk. Her kan du købe brugte iPhones af alle modeller, som er langt billigere end en ny. Men det er samtidig en iPhone, som er blevet checket for fejl, som er installeret på ny og ikke mindst: som har fået 2 års reklamationsret. På den måde fungerer det faktisk som købte du en ny telefon i en butik. Bare billigere.

Hvis du vil spare endnu flere penge, må du selv ud på det private marked – f.eks. på DBA. Her er der masser af iPhones til salg, men det kræver at du selv kan vurdere om telefonen er stjålet (vi har tidligere skrevet en guide til netop dette) og det betyder også at du køber telefonen uden garanti.

Køb en ny iPhone på afbetaling hos dit teleselskab

Hvis du ikke har lyst til at købe en brugt iPhone, men gerne vil eje én der er helt ny fra fabrikken, så kan du undersøge om dit teleselskab tilbyder salg af iPhones på afbetaling. Dette kan du checke på deres hjemmeside, eller ved at ringe til deres kundeservice.

Ofte kan du dele betalingen op over et par år med små rater. Enkelte selskaber tilbyder endda dette rentefrit, hvilket betyder at du ikke ender med at betale mere end hvad telefonen reelt koster.

Hvis dit teleselskab ikke tilbyder iPhones på afbetaling, så overvej at skifte til ét der gør. Det er nemt at skifte udbyder og du beholder dit nuværende nummer.

Comments (4)

  1. En ny artikel! :O

  2. hold nu op , en ny artikel….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>