Sådan fixer du iOS 7.0.4 crash!

by admin 10

Der findes vel intet mere irriterende, end en iPhone der genstarter af sig selv … konstant! Da Apple opdaterede til iOS 7.0.4, var der rigtig mange der lige pludselig oplevede at deres iPhone 5S begyndte at genstarte flere gange om dagen, og i nogle tilfælde når en app havde været benyttet i kort tid.

Fænomenet skal tages med et gran salt, da der ikke er tale om en hardwarefejl, men en softwarebaseret fejl. Fejlen er sjovt nok ikke at finde på iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5 som kører med iOS 7.0.4, så det ligger i den systemsoftware som en iPhone 5S benytter.

Der findes heldigvis en løsning, som i mit tilfælde afhjalp problemet med crash/genstart af min iPhone 5S, og det er let at fixe! Åbn iOS Indstillinger -> Generelt -> Tilgængelighed -> og sørg for at “Formindsk bevægelse” er sat til FRA!

Indstillinger-301213

Siden jeg har foretaget denne ændring i indstillingerne, så har der ikke været et eneste crash! Formindsk bevægelse er nogle visuelle effekter, som Apple har integreret med iOS 7, og som for nogens vedkommende kan virke forstyrrende. Oplever du selv crash på din iPhone 5S, så skulle du måske afprøve dette tip!

 

Comments (10)

 1. Rimelig irriterende at man skal undvære de animationer…

  Men det ser ud til at problemet i iOS 7.1 Beta 2 🙂

 2. Det er omvendt – man skal aktivere animationerne for at dette fix virker! 🙂

 3. Det er da bare mig der ikke fik læst det ordentligt igennem:)

  Det lyder som et underligt problem, troede ellers at det var animationerne var for krævende:)

 4. Er den rettet i iOS 7.1 Beta

 5. Er fejlen rettet i iOS 7.1 Beta

 6. Hans, umiddelbart så er crashene stoppet på min iPad Air. Har ihvertfald ikke oplevet dem siden jeg opdaterede.

  Men om det også er rettet på iPhone 5S kan jeg ikke sige noget om 🙂

 7. så vil jeg hellere have at den crasher end at se de der Windows Phone lignende animationer. 🙂

 8. Nu har jeg læst en del om deres “crash” jeg jeg må konstatere at min iphone 5s ALDRIG har genstartet, jeg har prøvet både TIL/FRA “Formindsk bevægelse”

 9. Det er nødvendigvis ikke et generelt problem.

 10. Mine iPhone 5s crasher ud af mange apps specielt TomTom Gps

  Mine iPhone 5 crasher ikke på disse apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>