Så kan du købe en falsk iPhone 5!

by admin 2

I Kina er det næsten en tradition at lave kopivarer af alt elektronik, herunder iPhone. MacRumors har fundet nogle websider som er begyndt at sælge falske iPhone 5 uden at kende til det kommende design, udover nogle rygter.

Men måske har Foxconn (iPhone fabrik i Kina) en medarbejder der har talt over sig, og beskrevet nøjagtig hvordan iPhone 5 kommer til at se ud?

Det falske design har en flot buet bagside som sikkert ligger væsentlig bedre i hånden end med iPhone 4’s skarpe kanter. Knapperne ser også enkelt og smarte ud!

Denne kopi “iPhone 5” bliver solgt for $100 og med et JAVA baseret OS, Mp3 og Mp4 afspiller, og Wi-Fi. Nu kan man vist roligt regne med at denne falske model hverken kan benytte App Store eller jailbreakes…men som afspiller er den sikker ok! Selve hardwaren er 7 mm tyk, hvor den nuværende iPhone 4 er 9.3 mm. Der er ingen rygter om hvor meget hukommelse den har.
Comments (2)

  1. Den har 4 giga

  2. og er full av dumme spill fra Kina.

    Men der er pen å se på.

    Teknologien er 6 stepp tilbake i forhiold til oroginalen..

    Passer for folk som vil ha seg en latter 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>