Rygte: næste iPad mini får Retina skærm

by admin 1

Apple har knap nok sendt deres nye iPad mini på markedet, førend rygterne allerede florere om en udvikling af iPad mini med retina skærm til næste år. Det er helt naturligt at udviklingen går sin gang, og en opgradering med en Retina skærm på en kommende iPad mini model, vil være helt realistisk.

Kilden kommer fra en kinesisk webside, som hævder at Apple har indgået en aftale med en virksomhed ude i Kina ved navn AU Optronics, som skal producere skærme til en ny iPad mini, som vil kunne få Apples “Retina stempel”.

AU Optronics vil benytte nogle materialer der hedder “indium gallium zinc oxide” (IGZO) og “Gate IC on array” (GOA) i skærmen, for at kunne producere en skærm som er tynd nok til en iPad mini.

Hvis Apple samtidig opgradere processoren og sætter en bedre grafikchip i, så er der ingen tvivl om at iPad mini også vil blive et hit hos dem der spiller meget!

 

 

 

Comments (1)

  1. Det kan godt betale sig at købe den maskine. Mon ikke at de nuværende “store” iPad for et hak op i pris klassen og den nye mini bliver en lille del dyrer..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>