Rygte: langsom iPhone 5S produktion!

by admin 20

Hvis du er en af de mange der går og glæder sig til at Apple lancerer iPhone 5S her i Danmark, så skal du måske begynde at finde dit “tålmodigheds-kort” frem! Nogle kilder mener at Apple har store problemer med deres iPhone 5S produktion i østen, som slet ikke kan følge de store ordrer fra Apple!

Problemet skyldtes såmænd den nye Touch ID fingeraftrykslæser, som angiveligt skaber nogle problemer i samlingen. Man skal lige huske på at der ikke er tale om en almindelig Homeknap, da den nye knap har flere lag. Det gør at samlingen skal foregå på et helt andet niveau.

 

Touch-ID-iPhone-5S-130913

 

Man skulle tro Apple havde taget forbehold for den slags “bump på vejen” til den færdige iPhone 5S i en æske, men de har omvendt set heller ikke skulle producerer mange hundrede tusinde iPhone 5S på kort tid. Deres prøvemodeller har sikkert kørt som smurt i produktionen og samlingen, hvor problemet først er blevet synligt ved masseproduktionen!?

 

Foxconn-medarbejdere-090911

 

Nu er det stadig kun et rygte fra en kilde, og en analytiker, men hvis det holder stik … så skal vi nok ikke forvente vores iPhone 5S de første par måneder mange steder i verden!

 

 

Comments (20)

 1. Så et det godt vi får dem senere lade de andre får dem først:-)

 2. Kommer ikke bag på mig 😉
  Kan så grine af dem som har solgt deres iPhone 5 nu hvis det er sandt 🙂

 3. Er dette sandt, kan man jo kun sige, tja… så starter problemerne igen, igen… det jo det samme hver gang apple smider en ny model på gaden…:-/

 4. Nu skal vi ikke “male fanden på væggen”, selvom det er et trist rygte.

 5. Iflg. rygterne skulle de nye iphones lande i Danmark i midten af oktober… (Anonyme kilder i telebranchen via recordere.dk)

 6. Jeg tror også der går en lille måned før den kommer, – ikke mere 🙂

 7. Håber det holder stik, Danny. Har lovet min datter min nuværende iPhone 4S i nær fremtid – og det ville være skrækkeligt at skulle bruge en lyserød reserve mobiltelefon indtil december :S

 8. Mon ikke du skulle passe på med hvad du tror?
  For du troede ikke på en billig iPhone. Og hvad kom der og ikke kun i østen som du også troede 😉 😉

 9. Tror kan flytte bjerge og andre gange flytter de kun sten!

 10. @René
  Det var de færreste der troede på en billig iPhone, det kom så at sige bag på mange, – ja faktisk hele verden, så din kritik er ikke fair..

  Jeg må have min egen mening og mine teorier, lige så meget som du må.

 11. @danny forskellen er bare du har siddet og råbt op på div. Sider bla. Den her der aldrig kom en iPhone c og du var sikker i din sag og mente at andre der sagde dig imod ikke anede hvad de talte om

 12. Hver gang en nu iPhone sendes på markedet, kommer samme historie om at de har svært ved at nå at producere den….

 13. Nu må jeg lige blande mig..
  Til kritikken af Danny…
  Danny gør det fremragende herinde.. Jeg er en af dem som læser ufattelig mange sider både Frankrig – Tyskland og nogle østen sider – her er de også enig med Danny om at de ikke troede på iPhone 5c i Europa..
  Om det er at skyde sig selv i foden fra Apples side med en “billig” iPhone 5 model ja det ved jeg ikke. Men jeg havde heller ikke regnet med det..
  Nu må vi se hvad der sker i fremtiden hos Apple..
  Til Danny… Keep up the good work !!

 14. Anders, husk at man altid kan “vende øret den anden vej”. Vi har nok hver vores forestillinger om hvorvidt Apple kunne finde på at lancerer en billig iPhone 5c model på verdensplan. Indtil videre er der ikke noget officielt der indikerer, at Apple har planer om det. Men lad os se den kommende tid! 🙂

 15. Tak for de flotte ord 🙂

 16. Jeg har i forbindelse med en “billig” iPhone på intet tidspunkt udtalt at en eller flere ikke vidste hvad de talte om, næh, – det var i en hel anden situation.

  Hvis ret skal være ret, så vil en iPhone 5C jo sådan set heller ikke være en billige udgave eller et “billigt” alternativ for sagsskyld, prisforskellen mellem iPhone 5C og iPhone 5S vil på en 16GB-model være ca. 700 kr. og vil ligge i en pris på ca. 4500 kr. så billig er den jo ikke, så med de briller på fik jeg jo sådan set ret!

  Jeg vil tro de danske priser ser nogenlunde sådan ud:

  iPhone 5S 16gb kr. 5200
  iPhone 5S 32gb kr. 5900
  iPhone 5S 64 gb kr. 6700

  iPhone 5C 16gb kr. 4500
  iPhone 5C 32gb kr. 5200
  iPhone 5C kommer ikke som 64gb

 17. Det var skam ikke ondt ment. Derfor jeg også lavet ” 😉 ” til dig 🙂

 18. @admin på både Telia og 3 hjemme side kan man skrive sig op til 5c

 19. @Anders
  Det er jo ikke en “træk-et-nummer-i-køen-liste” eller en opskrivningsliste, om du vil, men en simpel mail-liste til nyheder omkring iPhone 5C/5S intet andet..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>