Rygte: iPhone 6 lander i august

by admin 3

Det skal naturligvis tages med et gran salt at et medie i Taiwan siger de har noget insiderviden, der peger på at Apple allerede kommer til at lancerer en iPhone 6 i august med 4.7 tommer skærm, og en iPhone Air med 5.5 tommer til september.

Der har før verset en del rygter om, at Apple kommer til at præsenterer 2 nye iPhone med forskellige størrelser skærme, og den største af dem med 5.5 tommer skærm skal hedde “Air”. Apple har ikke haft den store succes med iPhone 5C, men de har kunne se at markedet godt kan bære 2 modeller på samme tid. Det giver deres kunder mulighed for at vælge.

iphone6-air

Jeg kan egentlig godt se pointen i at lancerer 2 nye iPhone modeller, med henholdsvis 4.7 og 5.5 tommer skærm. Apple kan på den måde beholde størrelsen (sådan nogenlunde..) fra iPhone 5S, og så tilbyde en større iPhone Air til dem der har behov for mere skærmareal.

Viser rygtet fra Taiwan at holde stik, så skal Apple allerede præsenterer en iPhone 6 på deres WWDC 2014 event fra den 2. til 6. juni i San Francisco. Det bliver dog lidt presset, da Apple sikkert har en hel del på programmet – bl.a iOS 8, OSX 10.10 m.m.

Comments (3)

  1. Vis det skulle passe så er det første gang men jeg tror ikke på den kommer før til sidst i oktober eller starten af november

  2. Ja september er en mulighed

  3. Bare ip6 var på 6 tommer skærm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>