Rygte: iPhone 5S med Apple logo på Home knap

by admin 24

Da det kun er et rygte, skal det naturligvis tages med et gran salt. Men idéen kunne sagtens blive aktuel, da Apple f.eks har deres lysende log på låget af Macbook serien.

Den nuværende Home knap med det lidt kedelige firkantet tegn der illustrerer Hjemmeskærmen, kunne godt udskiftes med et Apple logo. Spørgsmålet er hvorvidt der skal være lys i eller ej, og hvordan det skal aktiveres ved let berøring eller tryk.

 

iPhone5S-homeknap-010713

 

Hvad synes du om en ny Home knap på kommende iPhone 5S?

 

 

Comments (24)

 1. Kunne være fedt

 2. Synes faktisk at det kunne være en meget lysene ide for Apple, da alle og enhver nu om dage pakker deres iPhone ind i covers og dermed “gemmer” logoet væk..
  Hvis den kom om foran, ville den være synlig for alle der gik og kiggede på den smarte telefon og derved selv kunne finde den i butikken, da de bare skal lede efter æblet

 3. Vil komme til og se super frækt ud med æblet som home. så kunne jeg godt finde på og købe 5s . selv om jeg har sagt til mig selv af jeg først vil skifte ved iphone 6 .. normalt plejer jeg godtnok og skifte hvergang de kommer med en ny men det er sgu mange penge .. men hvad tror i man kan få for den gamle iphone 5

 4. sjovt med dig du du tror ikke på nogen af de rygter heller ikke med at der skulle komme en lav pris iphone osv. bliver sjovt at se hvad apple disker op med da jeg har set dig skrive på en anden side du ahr dine kontakter og du ved der ikke kommer en lavpris mobil, men har svært ved at tro en dansker skulle have de kontakter, som du siger du har så bliver sjov at se om du har ret eller du er fuld af l…

 5. Hvor har jeg skrevet at jeg har “Kontakter” til at vide om der kommer en lavpris iPhone eller ej.. 🙂

  Når det så er sagt så ved du jo ikke om jeg sidder i USA, det gør jeg nu ikke, men det kan du af gode grunde ikke vide. Derudover kan du jo heller ikke vide hvad jeg laver og hvordan jeg tjener mine penge.

  Og jeg har da i min fulde ret til at betvivle de rygter..

 6. Hej Martin..

  iPhone og generalt Apple-produkter holder jo “prisen” længe også efter ny lancerede produkter. Jeg tror derfor at en iPhone 5 stadig står i høj kurs ved lancering af iPhone5S eller 6, alt efter hvad Apple vælger at kalde den næste iPhone..

  Jeg springer selv med når Apple offentlig gøre den nye iPhone, med eller uden Apple-knap

 7. Dit argument fejler bestemt ikke noget 🙂 du har ret, det er synd og skam at pakke en iPhone ind i grimme covers og ubruge lige tasker, så mister man lidt af stilen 🙂

 8. Jeg er egentlig ligeglad om der kommer et Apple logo på fronten, kan ikke se fidusen men det er jo bare et logo

 9. Jeg står selv og (måske) skal sælge min iPhone 5 med ubrugte hovedtelefoner op til iPhone 5S lanceringen – hvis den har det ekstra “wow”. Ingen ridser, 64GB og yderst velholdt, så jeg stiler efter en høj brugtpris. Men overvejer også at vente endnu et år til iPhone 6..

 10. ja jeg har også altid fået mine iphone solgt godt.. men jeg ved ikke om jeg står til og skifte igen .. men nu må vi se hvad den nye iphone vil tilbyde .. og så må jeg tage den derfra

 11. Kan du skrive til min mail igen det er angående det beta 2 som du tilbyd mig, [email protected]

 12. Du skal da være med på moden 😀

 13. du har skrevet det på iphone guide til en anden person kan sagtens finde det og tage screen shot, kan huske din måde du skrev det på var meget overlegen samt, nedværdigt over for den anden bruger på den side kan ikke lige huske hvad han hed, men kan som sagt finde det indlæg og linke til det!

  Ud over det ved jeg du bor i odense, samt hvad du laver…. forstår slet ikke hvordan du kan være moderator har inde, på den måde du agere på andre sider.

  men igen ved som sagt godt du bor i dk samt Sandra ved jeg os hvem er.

  men igen er osse lige meget om jeg ved hvem du er hvor du bor samt hvem du bor sammen med og hvad du laver og hvad hende du bor med laver, ved bare din måde du agere rundt omkring på nettet ikke er iorden, samt den måde du skriver til nogen folk på, din overlegend attitude er bare ikke iorden…

 14. Ja … og aligevel ikke. Der skal andre “boller på suppen” med iPhone 5S, før jeg sælger/og køber.

 15. Det er nemt at pege fingre af andre når man sidder bag en fiktiv mailadresse (:

 16. Og ser du har slettet mit sidste indlæg, hvad skulle det til for? Men skulle jeg linke til hvor du skriver du har kontakter osv og kan se på iphoneguide jeg ikke er den eneste der har bidt mærke i hvordan du har skrevet om feks en lavpris iPhone men det kan folk jo selv se hvis de går ind på den side og de forskellig artikler om en lav pris iPhone, og igen jeg undres over du har fået lov til at blive moderator her, med din være måde.

  og min mail er ikke fiktiv, men kan være du fortrækker sms?

 17. Jeg må bede dig om ikke at blive personlig her på siden – hvilket du gør! Der skal være plads til alle, med delte meninger, men vi hænger ikke hinanden ud for det.

 18. har Danny ellers været god til at være på mange andre sider men okay så vil jeg smutte her fra som så mange andre har gjort efter han er kommet til…

 19. Hvordan Danny udtrykker sig på andre sider, er han selv herre over. Jeg forholder mig til iPhoneCafe.dk, og mener ikke han har trådt nogen over fødderne ved at ytre hans mening om et emne? Du skal jo have lov at have din mening, og den kan andre ikke tage fra dig. 🙂

  Jeg kan se at besøgstallet stiger løbende, så det kan ikke være ham der jager nogen væk?..

 20. at der kommer flere til end folk der stopper ved jeg ikke noget om men kender personligt en 5 stykker der er stoppet med at være her efter han er kommet til, ved godt det ikke er noget du mærker da der sikkert er mange 1000 besøg her, og har osse været glad for at være her, men stopper osse nu, desværre, da jeg som sagt har været glad for siden, men igen ved godt 5 ikke er så meget sagde at jeg osse smutter som mange andre har gjort, hvor jeg kender til 5

 21. Jeg respektere din beslutning, men syntes nu at det er ærgerligt at du smutter – blot fordi at I ikke er enige om nogle ting. Caféen har over 3000 unikke besøgende på en god dag, så jeg må leve med at der en gang imellem forsvinder nogle – fordi man ikke er tilfreds. Det er svært at tilfredsstille alle – selvom jeg gerne vil.

 22. Jes, jeg har prøvet at sende dig en mail, men for svar tilbage om den findes. Vil du venligst maile mig på [email protected]

  I tidligere nu slettet indlæg er det tydeligt at du sammenligner mig med en anden person.

 23. Tror mere på at det kunne komme på den billige model

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>