Rygte: iPad mini med retina-skærm til april

by admin 3

Det har i længere tid været velkendt, at Apple på et eller andet tidspunkt i år, vil frigive en opgraderet version af den nuværende iPad mini med en retina-skærm.

Apple startede salget af iPad mini for godt 4 måneder siden, og nu tales der allerede om at de er ved at være klar til at lancere en opgraderet model med den flotte retina-skærm.

 

 

Om det er den eneste opgradering Apple vælger at lave på “iPad mini 2”, er spørgsmålet. Apple skulle også være i fuld sving med produktionen af den kommende iPhone 5S, som forventes lanceret til juni eller august.

Prisen på iPad mini med en retina-skærm stiger formentlig ikke meget, set i det perspektiv, at de nuværende komponenter hurtigt falder i pris, og Apple kan sagtens vælge at genbruge dem fra iPad mini.

 

 

Comments (3)

  1. Hvis man ikke har en mini iPad i forvejen – giver det i hvert fald en god undskyldning for at få en.

    Jeg bruger stadigt min mini iPad dagligt

  2. Jeg mener at jeg har læst at de måske ikke når at komme med en retina skræm til mini’en eller at apple ikke ville force retina skræm i på bekostning af pris og ydelse ..
    Læs http://www.idownloadblog.com/2013/03/05/iphone-5s-in-august-new-ipads-april/

  3. Jeg bruger min Mini dagligt også, syntes den er klart mere bruger venlig end den alm. iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>