Rygte: iPad mini 2 i guld og Touch ID

by admin 2

Lanceringen af iPhone 5S og iPhone 5C er et færdigt kapitel, og Apple kan nu fokuserer på deres næste iOS produkt som skal på markedet. Det næste produkt skulle angiveligt være en ny iPad mini 2 med retina display, A7-processor, 1GB RAM og det nye Touch ID (fingeraftrykslæser) i Home knappen.

Den nye iPad mini 2 kan meget vel blive tilgængelig i samme farver som med iPhone 5S, altså Space Grey, Sølv og Guld. Hukommelsen kommer formentlig til at ligge på henholdsvis 16GB, 32GB og 64Gb som hidtil.

En dato for lanceringen er svært at pege på, men mit bud vil være sidst i november op til julesalget. Apple kommer garanteret også med en opgraderet udgave til deres iPad!?

iPad-mini2-guld-1-280913

iPad-mini2-guld-2-280913

Comments (2)

  1. Hej. Står netop og overvejer at købe en ipad mini, men kan godt se at det muligvis vil være tåbeligt hvis der er en ny på vej – medminde den prismæssigt bliver noget dyrere end den nuværende. Er der nogen rygter om hvor den nye lander rent prismæssigt?

  2. Det kan også være at Apple udskyder lanceringen til foråret 2014, så det kan blive en lang ventetid. Mht. prisen, så vil jeg tro niveauet bliver det samme som med nuværende modeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>