Rygte: iOS 7 får integreret AirDrop (Mac)

by admin 2

Hvis du er Mac-bruger så kender du sikkert det smarte koncept som hedder AirDrop, som blev introduceret sammen med Mac OS X Lion, hvilket i praksis betyder at to Mac computere kan dele filer som dokumenter, fotos, musik via et trådløst netværk.

Det forlyder i følge nogle pålidelige kilder, at Apple er i fuld sving med at teste AirDrop som en ny funktion der kommer i iOS 7, og som gerne skulle blive præsenteret på mandag den 10. juni. Er man Windows bruger, så er der desværre ikke meget at hente, da systemet kun fungerer mellem Mac computere, og muligvis alle iOS enheder fra og med iOS 7?

 

Mac-AirDrop-030613

 

AirDrop kan på nogle områder godt sammenlignes med Dropbox, da man også kan “droppe” nogle filer i en mappe som man deler med andre. Derved uploades filerne direkte til Dropbox kontoen på nettet, og automatisk videre til alle de brugere der er tilknyttes en mappe.

Apples ide med AirDrop sammen med iOS, bliver nok under menuen hvor man i det nuværende iOS finder de forskellige muligheder for deling. Det bliver spændende at se om det bliver en realitet på mandag, når Apple åbner op for præsentationen af iOS 7.

 

 

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>