Rygte: Apple har startet produktionen af iPad Mini

by admin 1

Apple skulle angiveligt have sat produktionen i gang for “iPad Mini”, som måske bliver præsenteret her senere på måneden. Efterspørgelsen på små mini-bærbare-computere er åbentbart så stor, at Apple har set sig nødsaget til at fremstille en mellemting mellem en iPhone og en iPad.

Den nye iPad er stadig en ret populær tablet hos forbrugerne, men også så “stor” at den ikke lige kan ligge i en håndtaske. Den nuværende iPad måler 241,2 mm x 185,7 mm, og har en 9,7″ (diagonalt) bred Multi-Touch-skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi. Den kommende iPad Mini har eftersigende en skærm på 7.85″ som ikke skulle være en Retina skærm, men med flydende krystaler, og ellers nogenlunde samme tekniske specifikationer som med Den nye iPad (3).

Forklaringen på at iPad Mini ikke kommer med en Retina skærm, har selvfølgelig noget med salgsprisen at gøre. Apple vil kunne sælge den væsentlig billigere, hvilket også er en af argumenter for at producere en iPad Mini.

Det skulle være Foxconn fabrikken i Brasilien og ikke Kina der er gået i gang med produktionen af iPad Mini, og vælger Apple at præsentere den her sidst i oktober, så kan iPad Mini allerede være klar til levering fra midten af november! (..sikkert også en ret god julegave ide!)

Indtil videre er der ikke rigtig flere specifikationer på iPad Mini udover skærmens størrelse, men den kommer højst sandsynligt med 16, 32 og 64 GB hukommelse, en A6 processor og 1 GB RAM. Sker det, så vil Apple som med iPhone 5 være et skridt foran konkurrenterne hvad hastighed angår.

 

 

 

Comments (1)

  1. De burde heller komme op i omdrejninger, så os der har købt og betalt den nye iPhone, kan få den noget før.
    Jeg bestilte min den 27.9.12 og har 3-4 uger ventetid.
    Ud over det, så har jeg allerede fundet en køber til min iPhone 5 næste år, har aftalt at han køber min brugte iPhone 1 år efter den er kommet frem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>