Rygte: Apple er klar til iWatch produktion

by admin 10

Apple har tidligere på året fortalt at de her i 2014 bevæger sig ind på nye områder, og at de nye tiltag bliver fantatiske – i følge Tim Cook. Et af de nye tiltag bør næsten være et iWatch, som mange mener Apple kommer til at lancerer til efteråret.

I følge en kinesiske kilde, så er Apple ved at gøre klar til at igangsætte en mindre produktion af iWatch, og præsentationen kommer formentlig enten før / eller efter lanceringen af iPhone 6. Apple har altid adskilt iPhone og iPad fra andre produkter, som f.eks Apple TV og Macs.

Samsung har allerede lanceret deres 2. generation af smartwatch, som hedder “Galaxy Gear”.  I en ny rapport peger man på at det kommende iWatch vil bruge SiPs i stedet for normale PCBs printplader. Kinsus Interconnect Technology Corp, NanyaPCB og Advanced Semiconductor skulle angivelig bliver leverandører af SiPs komponenter.

iWatch-300414

Comments (10)

  1. Er der nogen der kan eller tør fantasere sig frem til en pris 🙂

  2. Håber billigere

  3. Samsung Galaxy Gear 2 koster det samme, men om Apple lægger sig op af det prisniveau – er spørgsmålet!

  4. Det bliver nok ikke et ur man har på som frømand

  5. Joo, en frysepose om hånden og et par elastikker – så den go! 🙂

  6. Pebble og andre sælger dem helt ned til 1000! Jeg kender nogen der har fået et gratis smartwatch med deres Sony Mobiler, så 2500 er lige i overkanten, hvis du spørger mig.

  7. Jeg tror at Apple stiler efter et andet kundesegment. Se bare prisforskellen på en PC og Mac …

  8. Det er fordi Mac tilbyder en HELT anden kvalitet end PC, bliver spændende at se om Apple overhovedet kan slå Samsung, deres ur er ret sejt. Pulsmåler, Kamera, Musik-afspiller…

  9. Jeg tror efter det bliver et “Nike fuel band agtig” dims. Og ikke et ur som samsungs. Men bare en omskrivning (genopfinde) af et fitness armbånd. Når man læser rundt på nettet har Nike lukket deres fuel band ned og rygter peger på at de vil samarbejde med Apple om iwatch eller iband. Så tror ikke et ur og tror på en pris omkring 1500-2000. For at sprænge markedet som de gjorde med iPod!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>