Runway World Tour – har du et godt overblik?

by admin 1

Hvis du kender det populære spil “Flight Control“, så vil jeg betegne Runway World Tour som dets storebror! Det er lidt det samme princip, men udfordringerne er væsentlig større, og inden længe får du rigtig meget at se til som den ledende flyleder!

Oplev den tempofyldte og spændende verden af ​​Runway World Tour på din iPhone og iPad. Du starter spillet som den ledende flyveleder i Aspen County Airport. Hjælp Canadair CRJ200 regional jetfly til landing i din lufthavn, før de løber tør for brændstof. Dirigere dem til gaten for at læsse passagerer af og tilføre brændstof,  og foretage afisning for at forberede deres udgående rejse. Så er det tid til flere passagerer og en rettidig start!

 

 

Det sjove er netop begyndt. Flyt på travlheden i Washington DC ‘s International Airport og sige goddag til Boeings 757 og Phantom Ray. Udfordringen fortsætter i byernes by Paris, i Charles de Gaulle International Airport, som nyligt har taget en Airbus A350 fly frem fra Air France hangaren.

Hvis du kan mestrer at komme tilbage over Atlanten til Ciudad Juarez, Mexico, hvor du skal teste og reparere en bred vifte af fly, herunder den sovjetiske arbejdshest Tupolev Tu-154. Derefter fortsættes turen mod syd til pulserende Rio de Janeiros Galeao International Airport, hvor en bred vifte af juice depoter venter på dig sammen med den brasilianske Embraer 195.

Bevis dit mod i den ultimative udfordring på Singapores Changi International, hvor det såkaldte Air Train i pendulfart transportere passagerer til og fra en Boeing 787 Dreamliner.

 

Funktioner

 • Træk fly til landingsbanen og trække ud veje for dem, når de er på jorden
 • Visuel og auditiv feedback til at spille hurtigt og effektivt
 • Seks spændende byer med nye eventyr hver gang
 • Syv flytyper hver med deres egne unikke egenskaber
 • Flere landingsbaner, porte og service depoter
 • Stigende sværhedsgrad og udfordring i de senere byer
 • In-game tutorials og hæfte gør at komme i gang sjovt og nemt
 • Svært indstillinger for en skræddersyet spiloplevelse
 • Unik tema musik til hver by
 • Addictive, styrkende gameplay
 

Runway World Tour - Red Watermelon

 

Screenshot

 

 

 

 

Runway World Tour - Red Watermelon

Comments (1)

 1. Det ligner meget Airport Mania, bare ikke så barnligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>