Roskilde 2013 Festival Guide

by admin 0

Så er det atter ved at være tid for dem som skal deltage i årets store Roskilde Festival 2013, som har været et succesrigt event siden 1971. Roskilde Festival er Nordens største, samt Europas næststørste festival, hvor der spilles musik i forskellige genrer, men overvejende pop og rock. Som på andre festivaler er der ikke kun musik, men masser af events og diverse boder.

Denne iOS app er ikke en officiel Roskilde Festival, men er udviklet af Robocat som igen i år er stolte af at præsentere Roskilde 2013 – den uofficielle Guide. Rul gennem det nye landskab program, og hold styr på dine festival minder gennem din personlige festival tidslinje, og del dine fotos til festivalen oplevelser, samt brug det nye kort til at finde vej!

 

roskilde-festival-240613

 

Gennemse en komplet 8 dages musik tidsplan i en stor grænseflade, og udforske dette års kunstnere gennem billeder i høj opløsning, forpremiere på deres musik, og se videoer eller besøge deres Facebook sider og hjemmesider. Vælg dine yndlingskunstnere, og hold styr på hvornår og hvor de spiller.

Dette års app bringer fotodeling tilbage, og du kan rulle gennem masser af øjeblikke fra festivalen, samt uploade dine egne billeder og geotagge dem for at lade andre folk vide hvor festen er. Du kan også kommentere på billeder, eller endda lægge et fotosvar på dem, for at starte en samtale gennem billeder!

 

Funktioner

  • Kort over festivalens scener, faciliteter og campingområder
  • Find din lejr på kortet
  • Personlig Roskilde tidslinje med dine koncerter og billeder
  • Komplet 8 dages musiktidsplan i en stor grænseflade
  • Billeder og info om mere end 200 kunstner
  • Rul gennem kunstnere og “hjertet” af de shows, du ikke vil gå glip af
  • Lokale meddelelser påminder dig om de planlagte koncerter
  • Build-in kamera til at dele dine festival øjeblikke
  • Se festivalen fotostream, og lav en samtale gennem billeder

App’en er gratis, og kan hentes i App Store her:

Roskilde 2013 ~ The Unofficial Festival Guide - Robocat

 

Screenshot

 

Roskilde-2013-1-240613 Roskilde-2013-2-240613

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>