Roskilde 2012 – den uofficielle festival guide

by admin 0

Står du og skal på Rokilde Festival her i 2012, så kan den dansk udviklet iOS applikation gøre det lidt lettere for dig at følge med i hvad der sker og hvor.

For tredje år i træk er Robocat stolte af at præsentere Roskilde – den uofficielle Guide. Oplev en ny måde at holde styr på dine festival minder gennem din personlige festival timeline, og drag fordel af du kan dele dine billeder på X.dk, og dermed forbinde festivalens øjeblikke.

Navigere igennem en komplet 8 dages musik-tidsplan i et stor interface og udforske dette års kunstnere gennem billeder i høj opløsning, hør musik, se videoer eller besøge deres Facebook sider og websteder. Vælg dine yndlingskunstnere og hold styr på hvornår og hvor de spiller.

I år har udvikleren igen integreret foto-deling via X.dk. Scroll gennem masser af festival øjeblikke, og uploade dine egne billeder og tag dem for at lade folk vide hvor festen er. Du kan kommentere billederne eller endda lave foto-svar for at have en festival-samtale i billeder!

Alle billeder vil blive uploadet til X.dk, og du bliver nødt til at skabe en X.dk profil gennem den applikation for at deltage i samtaler eller uploade dine billeder!

 

Roskilde 2012 - The Unofficial Festival Guide - Robocat

 

Funktioner

  • Personlig Roskilde tidslinje med dine koncerter og billeder
  • Komplet 8 dages musik tidsplan i en stor grænseflade
  • Billeder og info på mere end 200 kunstner
  • Rul gennem de kunstnere og koncerter vil du ikke gå glip af
  • Lokale meddelelser som påminder dig om planlagte koncerter
  • Build-in kamera til at dele dine festival øjeblikke
  • Se festivalen photostream, og have en samtale gennem ord og billeder
 

Screenshot

 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>