Robert Parker’s 3 W’s of Wine

by admin 0

I over 30 år top har vin detailhandlere, restauranter og forbrugere udnævnt Robert Parker til uafhængige og upartiske rådgivning. Nu, med 3W’s of Wine applikation til iPhone, kan du få øjeblikkelig adgang til verdens førende vin kritiker, når og hvor du har brug for det.

De 3W’s er det grundlæggende der adskiller vine som du ønsker fra dem fra dem du ikke ønsker. Hvilken druer, hvor dyrkes de og hvornår er de høstet. Ud over almindelig rådgivning, så er applikationen let at gå til og forstå med de grundlæggende oplysninger om hver af de store druesorter og vinregioner.

Applikationen indeholder også en database med over 2.000 af de bedste overkommelige vine fra top producenter rundt omkring i verden. Vine, som er pålidelige, og vine du kan tage med hjem og nyde i aften. Vine som du bør bestille når du er ude at spise i byen.

Brug den unikke og enkle, men kraftfulde vin-specifikke søgemaskine til at søge på nogen af 3W’s eller andre vin basis, såsom land, farve, i forhold til det mad du spiser … og meget mere.

Der er også en forenklet, interaktiv udgave af Parkers berømte vin vintage chart. Du kan se et overblik over de bedste vine de seneste år i hvert af verdens største vinområder. Du kan klikke for at se pålidelige gode og billige vine som Parker anbefaler fra hvert område.

Endelig, hvis du kan lide en vin, når du har prøvet den, kan du føje denne til din personlige “My Vine list” sammen med dine kommentarer. Du kan dele dine egne bedømmelser med de andre som bruger 3 W’s of Wine. Selvfølgelig kan du også se, hvordan andre medlemmer bedømmer hver vin som en yderligere rettesnor for, om du ønsker at prøve den eller ej.


Screenshot





Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>