Resultat Livescore – 26 sportsgrene og 3000 ligaer

by admin 2

Befinder man sig et sted i det danske land hvor man bliver forsinket, eller forhindret i at se en bestemt fodboldkamp, eller 25 andre sportsgrene, så har udviklerne bag www.resultat.dk, LiveSport nu lanceret, efter lang, lang tids efterspørgsel, en app til iphone hvor du kan følge dine yndlingskampe.

Denne applikation er gratis at downloade, og opdaterer automatisk livescore resultater synkront med resultat.dk. Du har mulighed for at følge tabeller, nutidige, fremtidige og fortidige resultater. Du kan indstille din app efter de kampe du ønsker at følge, og dermed ignorere resten.

Til dem der har en passion i at smide penge efter en bestemt kamp, så er det netop en fordel at opdateringerne er lige i øjet. Dertil kommer brugbare ting som odds, statistikker, indbyrdes (Head 2 Head(H2H), og rige muligheder for at følge resultatet på succes eller fiasko.

Resultat-Livescore-141213

Der er en feature der hedder “Mine kampe”, og det betyder at du kan markere de kampe som du ønsker at følge på tværs af 26 sportsgrene. Jo mere du går op i sport, desto bedre er netop en hurtig og information app, der fortæller dig hvordan det går alle de danske stjerner i udlandet.

Hvor langt er Caroline Wozniacki nået i en pågældende turnering, hvor er hun på ranglisten, og hvornår skal hun spille næste gang? Hvad der sker i en specifik kamp. Gule kort, udvisninger, straffespark, og relevante informationer imens spillet står på.

Frem for at sidde foran sin PC, kan du følge resultaterne over alt som tilskuer, på toilettet, i sommerhuset, på arbejdet, i toget eller i sengen.

Valget er frit! MÂ det bedste hold vinde!

App’en er GRATIS, og kan hentes i App Store her.

 

Comments (2)

  1. Er der ingen link til appen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>