Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Reshopper - markedsplads for børnefamilier - iPhonecafe

Reshopper – markedsplads for børnefamilier

by admin 0

Har du en masse gode ting stående i garagen, i kælderen, på loftet eller i skabet, som ikke længere bliver brugt? Med Reshopper kan du på få minutter omdanne hjemmet til en shop på mobilen og dermed tjene penge på de ting, I ikke bruger længere. Enkelt og nemt: Tag et billede, tilføj oplysninger og pris – mere skal der ikke til. Og så er det jo bare skønt, hvis tingene kan glæde andre, fx naboerne eller vennerne.

Er du i shoppe-humør? Reshopper giver dig et hurtigt overblik over, hvad børnefamilier tæt på dig har til salg. Du åbner bare app’en på din iPhone, og går på opdagelse i vareudvalget. Måske har naboen eller andre tæt på dig tremmesengen, puslebordet, cyklen eller flyverdragten,som I lige står og mangler.

Det skal være trygt at handle på Reshopper. Ved at handle med folk i nærheden og gennem personligt fremmøde, undgår du at sende eller modtage varer med post, og dermed mindskes risikoen for at blive snydt.

Reshopper er gratis, og kan hentes i App Store her.

Reshopper - Reshopper ApS

 

Screenshot

 

Reshopper-1 

 Reshopper-2

 

Reshopper-3 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>