Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Rejsekort - hold styr på din saldo og rejser - iPhonecafe

Rejsekort – hold styr på din saldo og rejser

by admin 2

Rejsekort er et billetsystem baseret på et chipkort eller en app til smartphone, der kan bruges i bus, tog og metro. Rejsekort samler landets forskellige trafikselskaber, takstområder, billetsystemer og rabatordninger i ét fælles system, der gør det nemmere at bruge kollektiv trafik.

Denne app, hjælper dig med hurtigt og nemt at følge med i saldoen og rejser foretaget med dine rejsekort. Du kan oprette lige så mange rejsekort som du ønsker. Du kan både oprette flere kort fra samme konto, eller du kan benytte flere forskellige konti, således at du kan holde øje med saldoen på alle kort i famillien.

Du køber et rejsekort i app’en og tanker det op med penge, i takt med at du rejser for saldoen på kortet. Vil du gøre det endnu nemmere at rejse, kan du få en tank-op-aftale, der sikrer, at der overføres penge fra dit dankort, hver gang saldoen på rejsekort når et vist minimum. Så er du altid rejseklar.

Når du opretter et rejsekort i app´en, så går den ind og fremfinder alle de rejser den kan finde inde på rejsekort.dk. Den går lige så langt tilbage som det er muligt. Herefter vil den når den opdaterer altid gå et år tilbage.

Rejsekort app’en koster 7 kroner, og kan hente i App Store her.

 

Screenshot

Rejsekort-1

Rejsekort-2

Rejsekort-3

Comments (2)

  1. Hvad er billigst, rejsekort app eller mobillet appen med klippekort?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>