Real Racing 3 er på vej til App Store!

by admin 3

Real Racing er ubetinget en af de bedste racerspil man kan opstøve i App Store, og nu er der en 3. generation på vej! Firemonkeys som står bag udviklingen af Real Racing serien, er godt klar over hvordan man skaber et racerspil med stor succes. Opskriften er flot grafik og et fantastisk gameplay!

Jeg har lige siden det første spil været ovenud tilfreds med alt hvad der røre sig i spillet, og styringen er helt i top. Både Real Racing 1 og 2 har været en udfordring at gennemføre, og det sjove er specielt når man kobler flere iPhone eller iPad sammen, og spiller mod hinanden i samme stue!

 

 

Med en iPhone 4S eller en iPhone 5, skulle grafikken være helt fantastisk i Real Racing 3! Spillet blev officielt præsenteret på Apples iPhone 5 event tilbage i september 2012, og nu skulle der ikke gå mange uger før spillet er tilgængelig i App Store. Prisen kommer formentlig til at lige på 45 kroner, hvilket er ok for sådan et spil i den kaliber!

Her på iPhoneCafe.dk kommer der en anmeldelse så snart spillet er frigivet.

 

 

 

Comments (3)

  1. Hov – Står der ikke, at den vil komme i 2012?! I iPhone5 hovedtalen sagde de jo også, at Real Racing 3 ville komme senere det år (2012) Hvordan kan det være, at den først kom nu? 😉

  2. Jeg er en af spillets “hard-core-gangs” og ja det blev lovet klar inden årets udgang, men FM har haft lidt vanskeligheder med at få det til at køre 100% på de afterhånden mange modeller af iDevices, men RR3 skulle efter planen blive langceret i slutningen af Febuar!

    Og ja…glæder mig som fanden hehe 😉

  3. Fanatisk flot spil, jeg har som Bo, været yderst tilfreds med spillet igennem tiden, og 3eren kommer helt sikker ned på min iPad 4.
    Jeg håber at de gør noget ved AirPlay, da der er lidt forsinkelse i spillet, hvis man vælger at spille spillet på sin 42″ stue alter og bruge iPaden som en stor controllere

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>