Real Racing 3 er ankommet i App Store

by admin 12

Så lykkes det langt om længe for EA at frigive Real Racing 3 i den danske App Store, men spørgsmålet er om spillet lever op til det populære navn de 2 foregående versioner har sørget for? Lad os springe ud i det, men lad mig lige pointere at dette indlæg bliver ikke særlig omfattende, og det går ikke i dybden på funktionerne i selve spillet.

Jeg har altid været stor fan af racerspil, og Real Racing er bestemt ingen undtagelse! Jeg har købt den 2 første versioner til både iPhone og iPad, og har på ingen måder været skuffet over indeholdet og kvaliteten til den pris EA har forlangt. Men nu kan man pludselig hente den nye version ganske “gratis”…hvad er nu det?

EA er reddet med på den nye bølge i App Store der hedder “freemium“, som i praktisk betyder at man henter en applikation gratis, men betaler løbende for yderligere indhold. Freemium har intet med en trial-version at gøre, og det er måske det der gør konceptet så interessant for mange brugere, som gerne vil prøve spillet inden de bestemmer sig for at bruge penge på det. Med en trial-version har man som regel kun et par baner, eller meget begrænset funktioner.

 

 

For at vende tilbage til selve spillet, så hersker der slet ingen tvivl om at Real Racing 3 er kræs for øjenene, og alle der elsker fart og racerspil som jeg! Grafikken er helt i top, og nok noget af det flotteste jeg har set på en iPhone 5! Styringen er som i de foregående versioner fantastisk, og mange af funktionerne er veludførte, og relative lette at finde rundt i.

Der hvor jeg tror at EA har begået en stor brøler, er i forhold til priserne på In-App køb, man kan foretage direkte i applikationen. Man bliver hurtig træt af at sidde og vente…og vente…med opgraderinger på bilen, ganske enkelt fordi man som udgangspunkt er i en freemium-mode! Det er nok ikke en overdrivelse at sige man meget hurtigt får brugt et par hundrede kroner inden spillet begynder at tage seriøs form, – hvilket jeg ganske enkelt syntes er alt for dyrt!

Spillet kommer med mulighed for 45 forskellige bilmærker, heriblandt Porsche, Bugatti, Audi, Lamborghini m.fl, og en såkaldt “Time Shifted Multi-player mode”. Banerne er programmeret så de afspejler de rigtige, hvilket kun gør spillet endnu mere autentisk.

EA burde have startet med en grundpris på f.eks 45 kroner, med nogle opgraderingsmuligheder til 7 kroner stykket. Skulle jeg lave en konklusion på spillet, så kunne det gøres meget kort med 2 ord: flot og dyrt!

Real Racing 3 - Electronic Arts

 

Screenshot

 

 

 

 

Comments (12)

 1. Det er sku et lækker spil..
  Det eneste som er træls, er at man skal vente, men det findes der jo også en løsning på. 🙂
  Jeg har tip top tunet alle 46 biler 🙂 he he

 2. Enig, har nu vist i… 3 Kvart år at spillet ville komme, så har selvfølgelig sat penge af til spillet… Men synes det er dyre end forventet… Har købt den store pakke til 84,- (På Android med moms) 65,- på iOS. De rigtige fede biler koster de der 1.600.000R€ PR. Stk. og der er virkelig langt op hvis man kan tjener de der 2000R€ Per omgang, også skal den ha olie osv… Død irrieterende!
  Vælger man at betale med rigtige penge skal man op i de der 400,-

 3. PS. Hvor finder i Multi-Player henne? Kan overhoved ikke finde det!

 4. Det hedder noget andet i spillet, men det er i venstre side, sidste valgmulighed.. Ligner en reklame banner

 5. Tak 🙂

 6. Velbekomme ..
  Hvis du skal have en bil, så skal du helt klart vælge” koenigsegg agera r” den er sku for god .. 🙂

 7. Ja, min hurtigste jeg har nu er McLaren MP4 😛

 8. I mit spil der faldt alle 46 top tunet biler ind med det samme 🙂 god tur igennem spillet 🙂

 9. Jo tak, der er lang vej 😛

 10. @henrik
  bruger du dit jailbreak eller?

 11. (Suk) Kører stadig i min Ford Focus RS! 😀

 12. Ved godt at det er en ældre tråd, men er det muligt at ens iPad og iPhone kan “følges” ad forstået på den måde at man overføre biler, penge mv til ens samme login ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>